Announcement

Vote for which improvement to work on first!

Več: forum.

Unaudited

Subtitles were not yet audited by the editorial team. Caution is advised!
Poster for subtitles' movie Mädchen, Mädchen (2001).

Информации за филмот

Наслов Mädchen, Mädchen (2001)
Вид Филм

Податоци за преводот

ID dPY9
Создадено 27.9.2015 14:43:59
Учесник HugoFM
Јазик Македонски
Слики во секунда 23.976


User votes

No votes

User reports

Poor subtitle quality. 0
File is not a subtitle! 0
Wrong movie or episode entry. 0
Wrong language. 0
Wrong release. 0
Garbled text (strange characters, like rectangles and such). 0

Releases

HDRip

Subtitles preview

Име на фајлот
Мојот прв оргазам МК
Име
mojot prv orgazam mk
Content preview
# Почеток Крај Metadata Lines
1 00:00:44.680 00:00:46.432
 1. Чисто...одиме...
2 00:01:18.040 00:01:26.516
 1. мојот прв оргазам
3 00:01:34.320 00:01:40.200
 1. Извинете, што каснам.
4 00:01:40.200 00:01:42.873
 1. - Жал ми е!
 2. - Добро, спреми се!
5 00:01:59.320 00:02:0.878
 1. Фала.
6 00:02:1.720 00:02:5.554
 1. - Спреми се!
 2. - Баш сте слатки!
7 00:02:9.720 00:02:12.280
 1. почекајте, да ви покажам нешто!
8 00:02:14.200 00:02:17.875
 1. аха, ова ми го даде Том.
9 00:02:19.520 00:02:22.353
 1. Дали е ова признание за него?
10 00:02:25.520 00:02:28.751
 1. - Благодарам.
 2. - а ова е од сите нас.
11 00:02:29.320 00:02:34.678
 1. ...тоа е правда: жени можам да доживеам
 2. три оргазма по ред, машките само еден.
12 00:02:35.600 00:02:41.948
 1. - полудев со Том пред некој ден.
 2. ...сексот е најубав во кола.
13 00:02:48.920 00:02:50.558
 1. - здраво Жајен!
 2. - Еј!
14 00:02:51.920 00:02:53.069
 1. здраво!
15 00:02:53.720 00:02:55.676
 1. - Слушнав дека денеска ти е роденден.
 2. - Не.

Статистики

Number of downloads 4
Number of units 565
Number of lines 918
Number of lines per unit 1.62
Number of characters 19K
Number of characters per line 21.6

Нема коментари