Poster for Maquinista, El (2004).

Информации за филмот

Наслов Maquinista, El (2004)
Вид Филм

Податоци за преводот

ID XGcC
Создадено 02.5.2006 07:26:46
Учесник UROSZALAR
Јазик Македонски
Слики во секунда 23.976


User votes

No votes

User reports

Poor subtitle quality. 0
File is not a subtitle! 0
Wrong movie or episode entry. 0
Wrong language. 0
Wrong release. 0
Garbled text (strange characters, like rectangles and such). 0

Releases

Subtitles preview

Име на фајлот
The.Machinist.Mk
Име
the_machinist_mk
Content preview
# Почеток Крај Metadata Lines
1 00:01:59.453 00:02:6.502
 1. МАШИНИСТОТ
2 00:03:26.373 00:03:28.125
 1. Кој си ти?
3 00:04:20.677 00:04:23.263
 1. КОЈ СИ ТИ?
4 00:05:3.428 00:05:4.888
 1. Исусе...
5 00:05:14.189 00:05:15.858
 1. Во ред си?
6 00:05:18.110 00:05:19.361
 1. Не изгледам добро?
7 00:05:20.362 00:05:23.031
 1. Ако беше послаб уште малку,
 2. нема да постоиш.
8 00:05:27.286 00:05:28.370
 1. Не...
9 00:05:40.632 00:05:41.758
 1. Тревор...
10 00:05:43.468 00:05:47.848
 1. Сеуште имаш половина час.
 2. Можам да ти направам јајца.
11 00:05:49.600 00:05:52.352
 1. Уморен сум.
 2. Но благодарам.
12 00:06:41.902 00:06:44.571
 1. Одиме, мајмуни, пазете на
 2. работата, не на газовите.
13 00:06:49.117 00:06:54.540
 1. Ајде, момци, продолжете.
 2. -Да. Да, г-не, Такер... Факер.
14 00:06:56.625 00:07:1.505
 1. Еј, зошто е машината исклучена?
 2. -Поправки.
15 00:07:1.505 00:07:6.051
 1. И требаат 7 минути да почне.
 2. Што ќе извадам од тие 7 минути

Статистики

Number of downloads 496
Number of units 649
Number of lines 1K
Number of lines per unit 1.63
Number of characters 20K
Number of characters per line 19.26

Нема коментари