Announcement

Vote for which improvement to work on first!

Več: forum.

Unaudited

Subtitles were not yet audited by the editorial team. Caution is advised!
Poster for subtitles' movie Memoirs of a Geisha (2005).

Информации за филмот

Наслов Memoirs of a Geisha (2005)
Вид Филм

Податоци за преводот

ID 2t09
Создадено 27.4.2017 13:05:15
Учесник Анонимно
Јазик Македонски
Слики во секунда N/A


User votes

No votes

User reports

Poor subtitle quality. 0
File is not a subtitle! 0
Wrong movie or episode entry. 0
Wrong language. 0
Wrong release. 0
Garbled text (strange characters, like rectangles and such). 0

Releases

Memoirs.of.a.Geisha.2005.720p.BluRay.x264-ESiR.MKD
Memoirs.of.a.Geisha.2005.720p.BluRay.x264-ESiR
Memoirs.of.a.Geisha.2005.720p.BluRay.x264.DD5.1-ESiR

Subtitles preview

Име на фајлот
Memoirs.of.a.Geisha.2005.720p.BluRay.x264-ESiR.MKD
Име
memoirs_of_a_geisha_2005_720p_bluray_x264-esir_mkd
Content preview
# Почеток Крај Metadata Lines
1 00:03:26.800 00:03:28.630
 1. Танака-сан!
2 00:03:31.110 00:03:32.630
 1. Танака-сан!
3 00:03:42.820 00:03:46.250
 1. Приказна како мојата никогаш не би
 2. требало да се раскаже.
4 00:03:48.720 00:03:52.560
 1. ...зашто мојот свет e забаранет,
 2. премногу чувствителен...
5 00:03:53.730 00:03:58.320
 1. ...и без своите тајни,
 2. не може да опстане.
6 00:04:1.400 00:04:5.600
 1. Не сум родена да бидам гејша...
7 00:04:5.840 00:04:8.370
 1. ...но со оглед на се што се
 2. случуваше во мојот чуден живот...
8 00:04:8.610 00:04:11.670
 1. ...и таму ме
 2. одведе судбината.
9 00:04:16.990 00:04:20.110
 1. Прва дознав дека мајка ми
 2. се разболе...
10 00:04:20.360 00:04:24.120
 1. ...кога татко ми,
 2. сите риби ги фрли во морето.
11 00:04:25.690 00:04:28.660
 1. Таа ноќ бевме гладни...
12 00:04:28.900 00:04:32.590
 1. ...за да ја сфатиме - празнината,
 2. така ни рече.
13 00:04:35.600 00:04:40.060
 1. Мајка ми секогаш велеше дека
 2. мојата сестра Сатсу е како дрво.
14 00:04:40.310 00:04:43.740
 1. Толку цврсто приземјена, поврзана
 2. со земјата како корените на дрвото.
15 00:04:44.310 00:04:47.150
 1. За мене велеше дека,
 2. сум како вода...

Статистики

Number of downloads 35
Number of units 1K
Number of lines 1K
Number of lines per unit 1.46
Number of characters 39K
Number of characters per line 20.96

Нема коментари