Announcement

Vote for which improvement to work on first!

Več: forum.

Unaudited

Subtitles were not yet audited by the editorial team. Caution is advised!
Poster for subtitles' movie Minions (2015).

Информации за филмот

Наслов Minions (2015)
Вид Филм

Податоци за преводот

ID SsU9
Создадено 03.9.2015 21:53:47
Учесник Анонимно
Јазик Македонски
Слики во секунда N/A


User votes

No votes

User reports

Poor subtitle quality. 0
File is not a subtitle! 0
Wrong movie or episode entry. 0
Wrong language. 0
Wrong release. 0
Garbled text (strange characters, like rectangles and such). 0

Releases

Minions 2015 HD-TS.XVID.AC3.HQ.Hive-CM8
Minions 2015 HD-TS.READNFO.XVID.AC3-VAiN
Minions.2015

Subtitles preview

Име на фајлот
Minions
Име
minions
Content preview
# Почеток Крај Metadata Lines
1 00:01:34.528 00:01:38.134
 1. МИЊОНИ
2 00:01:43.435 00:01:44.235
 1. Мињони.
3 00:01:45.274 00:01:49.818
 1. Мињоните се на оваа планета
 2. подолго од нас.
4 00:01:49.843 00:01:51.547
 1. Имаат повеќе имиња.
5 00:01:51.572 00:01:55.177
 1. Дејв, Карл, Пол, Мајк.
6 00:01:56.597 00:01:58.719
 1. Тоа е Норберт.
7 00:01:59.101 00:02:0.929
 1. Тој е идиот.
8 00:02:0.954 00:02:4.884
 1. Сите се различни.
 2. Но сите имаат иста цел.
9 00:02:4.909 00:02:8.212
 1. Да служат на најподмолниот
 2. господар што ќе го најдат.
10 00:02:8.237 00:02:10.097
 1. Шефе!
11 00:02:14.618 00:02:19.478
 1. Да го усреќат својот господар
 2. е нивната причина за постоење.
12 00:02:19.706 00:02:23.759
 1. Но, тоа не вели дека немале
 2. други страсти.
13 00:02:24.033 00:02:26.834
 1. Види. Банана.
 2. -Помрдни се.
14 00:02:28.365 00:02:30.243
 1. Банана!
15 00:02:32.263 00:02:34.746
 1. Наоѓањето шеф беше лесно.

Статистики

Number of downloads 154
Number of units 618
Number of lines 856
Number of lines per unit 1.39
Number of characters 18K
Number of characters per line 22.06

Нема коментари