Announcement

Vote for which improvement to work on first!

Več: forum.

Unaudited

Subtitles were not yet audited by the editorial team. Caution is advised!
Poster for subtitles' movie Mission: Impossible - Rogue Nation (2015).

Информации за филмот

Наслов Mission: Impossible - Rogue Nation (2015)
Вид Филм

Податоци за преводот

ID Xm4-
Создадено 08.11.2015 08:50:17
Учесник Анонимно
Јазик Македонски
Слики во секунда N/A


User votes

No votes

User reports

Poor subtitle quality. 0
File is not a subtitle! 0
Wrong movie or episode entry. 0
Wrong language. 0
Wrong release. 0
Garbled text (strange characters, like rectangles and such). 0

Releases

Mission.Impossible.Rogue.Nation.2015.1080p.BluRay.x264-SPARKS.MKD
Mission.Impossible.Rogue.Nation.2015.1080p.BluRay.x264-SPARKS

Subtitles preview

Име на фајлот
Mission.Impossible.Rogue.Nation.2015.1080p.BluRay.x264-SPARKS.MKD
Име
mission_impossible_rogue_nation_2015_1080p_bluray_x264-sparks_mkd
Content preview
# Почеток Крај Metadata Lines
1 00:01:8.210 00:01:10.980
 1. МИНСК
 2. БЕЛОРУСИЈА
2 00:01:15.300 00:01:18.140
 1. Бенџи. Бенџи.
 2. Дали ти ме слушаш?
3 00:01:19.380 00:01:20.350
 1. Бенџи.
4 00:01:21.340 00:01:22.810
 1. Ох, срање.
5 00:01:23.250 00:01:24.320
 1. Каде е Итан?
6 00:01:24.700 00:01:26.430
 1. А, јас не можам да
 2. зборувам токму сега.
7 00:01:26.570 00:01:28.490
 1. Пакувањето е во авионот.
8 00:01:28.850 00:01:30.040
 1. Да јас знам.
9 00:01:30.790 00:01:32.620
 1. Ние во моментов го
 2. осмислуваме планот Б.
10 00:01:32.940 00:01:34.500
 1. Иако технички тоа е бледо.
11 00:01:34.530 00:01:37.920
 1. Ова не оди многу добро. - Јас сум
 2. свесен за тоа Брант, ти не помагаш.
12 00:01:38.020 00:01:40.920
 1. Каде е Итан? - Јас не знам ние
 2. веќе го исклучивме радиото.
13 00:01:40.970 00:01:43.490
 1. Тој авион не смее да
 2. полета со пакувањето во него.
14 00:01:43.530 00:01:45.350
 1. Ти разбираш?
 2. - Ние работиме на тоа.
15 00:01:45.610 00:01:47.800
 1. Лутер. Што по ѓаволите
 2. ти правиш таму?

Статистики

Number of downloads 347
Number of units 1K
Number of lines 2K
Number of lines per unit 1.51
Number of characters 47K
Number of characters per line 23.66

Нема коментари