Announcement

Vote for which improvement to work on first!

Več: forum.

Unaudited

Subtitles were not yet audited by the editorial team. Caution is advised!
Poster for subtitles' movie Night at the Museum: Battle of the Smithsonian (2009).

Информации за филмот

Наслов Night at the Museum: Battle of the Smithsonian (2009)
Вид Филм

Податоци за преводот

ID 10Q9
Создадено 19.7.2015 20:14:35
Учесник Анонимно
Јазик Македонски
Слики во секунда N/A


User votes

No votes

User reports

Poor subtitle quality. 0
File is not a subtitle! 0
Wrong movie or episode entry. 0
Wrong language. 0
Wrong release. 0
Garbled text (strange characters, like rectangles and such). 0

Releases

Night.at.the.Museum.Battle.of.the.Smithsonian.2009.BluRay.720p.DTS.x264-MgB.MKD
Night.at.the.Museum.Battle.of.the.Smithsonian.2009.BluRay.720p.DTS.x264-MgB

Subtitles preview

Име на фајлот
Night.at.the.Museum.Battle.of.the.Smithsonian.2009.BluRay.720p.DTS.x264-MgB.MKD
Име
night_at_the_museum_battle_of_the_smithsonian_2009_bluray_720p_dts_x264-mgb_mkd
Content preview
# Почеток Крај Metadata Lines
1 00:03:33.350 00:03:36.850
 1. <i>Што ако ова е вашата куќа?
 2. Нема струја, светлата се исклучени.</i>
2 00:03:36.960 00:03:39.189
 1. <i>Децата врескаат во собата:</i>
3 00:03:39.190 00:03:41.629
 1. "Мамо, тато, дојдете брзо,
 2. се плашиме!"
4 00:03:41.630 00:03:43.829
 1. <i>Треба брзо да влезете.
 2. Потребно ви е оружје.</i>
5 00:03:43.830 00:03:46.629
 1. <i>Но, прво, потребна ви е
 2. батериска лампа.</i>
6 00:03:46.630 00:03:48.439
 1. <i>Ама, мрачно е.
 2. Што ќе сторите?</i>
7 00:03:48.440 00:03:50.469
 1. <i>Како ќе ја најдете?
 2. Ќе ви кажам како.</i>
8 00:03:50.470 00:03:52.969
 1. Со ЛАМПАТА КОЈА СВЕТИ ВО МРАКОТ!
9 00:03:52.970 00:03:56.009
 1. Така е, народе. Јас сум Лери Дејл
 2. од "Делиевите направи".
10 00:03:56.010 00:03:59.540
 1. Денес во нашата програма ќе
 2. го раздрмаме вашиот свет.
11 00:03:59.650 00:04:3.550
 1. И доведов пријател кој ќе ми помогне.
 2. Џорџ Формен, дами и господа!
12 00:04:4.990 00:04:8.440
 1. Фала, Лери. Фантастично.
 2. Нели е ова фантастично, Америко?
13 00:04:13.660 00:04:19.560
 1. Туку, вистина ли е дека пред 2 години
 2. си бил чувар во правлив музеј?
14 00:04:19.670 00:04:23.169
 1. Така е, двапати светски
 2. шампионе, Џорџ Форман.
15 00:04:23.170 00:04:26.700
 1. Бев обичен дечко со
 2. лампа и еден сон.

Статистики

Number of downloads 30
Number of units 1K
Number of lines 1K
Number of lines per unit 1.76
Number of characters 44K
Number of characters per line 22.73

Нема коментари