Announcement

Vote for which improvement to work on first!

Več: forum.

Unaudited

Subtitles were not yet audited by the editorial team. Caution is advised!
Poster for subtitles' movie Nocturnal Animals (2016).

Информации за филмот

Наслов Nocturnal Animals (2016)
Вид Филм

Податоци за преводот

ID WSBD
Создадено 17.2.2017 15:02:26
Учесник Анонимно
Јазик Македонски
Слики во секунда N/A


User votes

No votes

User reports

Poor subtitle quality. 0
File is not a subtitle! 0
Wrong movie or episode entry. 0
Wrong language. 0
Wrong release. 0
Garbled text (strange characters, like rectangles and such). 0

Releases

Nocturnal.Animals.2016.BRRip.XviD.AC3-EVO
Nocturnal.Animals.2016.DVDScr.XVID.AC3.HQ.Hive-CM8
Nocturnal.Animals.2016.BRRip.XviD.AC3-EVO.mkd

Subtitles preview

Име на фајлот
Nocturnal.Animals.2016.BRRip.XviD.AC3-EVO.mkd
Име
nocturnal_animals_2016_brrip_xvid_ac3-evo_mkd
Content preview
# Почеток Крај Metadata Lines
1 00:01:3.511 00:01:9.511
 1. ТИКВИЦА ВИ ПРЕТСТАВУВА
 2. МАКЕДОНСКИ ПРЕВОДИ
2 00:01:11.112 00:01:18.012
 1. НОЌНИ
 2. ЖИВОТНИ
3 00:05:53.511 00:05:56.211
 1. Госпоѓо Мороу,
 2. стигна пратка за вас.
4 00:05:56.292 00:05:58.292
 1. Фала.
 2. -Беше во сандачето.
5 00:05:58.373 00:06:1.073
 1. Да прашам,
 2. кој е на смена викендов?
6 00:06:1.154 00:06:4.554
 1. Дај им на сите слободен викенд.
 2. -Сигурна сте?
7 00:06:4.635 00:06:7.535
 1. Да, може ќе одиме во
 2. куќата на плажа,
8 00:06:7.616 00:06:10.816
 1. ако не, убаво е да се има
 2. слободен викенд.
9 00:06:10.897 00:06:12.897
 1. Ќе им кажам на сите.
 2. -Фала.
10 00:06:15.210 00:06:17.210
 1. По ѓаволите.
11 00:06:17.964 00:06:21.164
 1. Кристофер! Извини,
 2. ќе ми помогнеш со ова?
12 00:06:21.248 00:06:24.248
 1. Се исеков од хартијата.
 2. -Дајте ми мене.
13 00:06:25.039 00:06:27.039
 1. Мала исекотина е.
14 00:06:32.177 00:06:34.177
 1. Има белешка.
 2. -Прочитај ја.
15 00:06:35.179 00:06:36.679
 1. - Ноќни животни -
 2. Едвард Шепфилд.

Статистики

Number of downloads 81
Number of units 1K
Number of lines 1K
Number of lines per unit 1.65
Number of characters 34K
Number of characters per line 18.56

Нема коментари