Announcement

Vote for which improvement to work on first!

Več: forum.

Unaudited

Subtitles were not yet audited by the editorial team. Caution is advised!
Poster for subtitles' movie Pan (2015).

Информации за филмот

Наслов Pan (2015)
Вид Филм

Податоци за преводот

ID mdE-
Создадено 15.12.2015 21:14:23
Учесник Aleks33
Јазик Македонски
Слики во секунда 23.976


User votes

No votes

User reports

Poor subtitle quality. 0
File is not a subtitle! 0
Wrong movie or episode entry. 0
Wrong language. 0
Wrong release. 0
Garbled text (strange characters, like rectangles and such). 0

Releases

Pan.2015.720p.BluRay.x264-NeZu
Pan.2015.1080p.BluRay.x264-SPARKS
Pan.2015.720p.BluRay.x264-SPARKS
Pan.2015.BDRip.x264-SPARKS
Pan.2015.BRRip.XviD.AC3-EVO
Pan.2015.480p.x264-mSD
Pan.2015.BRRip.XviD.AC3-iFT
1080p.BRRip.x264.AAC-ETRG

Subtitles preview

Име на фајлот
Pan.2015.1080p.BRRip.x264.AAC-ETRG
Име
pan_2015_1080p_brrip_x264_aac-etrg
Content preview
# Почеток Крај Metadata Lines
1 00:00:23.765 00:00:31.765
 1. Превод: Виктор Николов
2 00:00:35.000 00:00:37.128
 1. Јас ќе ви раскажам
 2. една приказна
3 00:00:37.320 00:00:39.971
 1. за едно момче кое
 2. никогаш нема да порасне,
4 00:00:41.360 00:00:44.131
 1. за пиратот кој
 2. посакува да го убие,
5 00:00:44.520 00:00:47.490
 1. за островот каде
 2. самовилите талкаат.
6 00:00:47.760 00:00:50.486
 1. Но ова не е приказна што
 2. сте ја слушнале претходно,
7 00:00:50.598 00:00:53.325
 1. затоа што понекогаш пријателите
 2. започнуваат како непријатели,
8 00:00:53.918 00:00:55.918
 1. и непријателите
 2. започнуваат како пријатели.
9 00:00:56.640 00:00:59.588
 1. Понекогаш вистински да се разбере
 2. како нештата завршуваат,
10 00:01:0.000 00:01:2.382
 1. ние мораме прво да дознаеме
 2. како тие започнале.
11 00:01:17.000 00:01:18.081
 1. Ајде.
12 00:01:25.435 00:01:26.037
 1. ЗАТВОРЕНО
13 00:01:32.897 00:01:38.302
 1. ЛАМБЕТ ДОМОТ
 2. ЗА МОМЧИЊА
14 00:02:29.920 00:02:31.729
 1. Те сакам, мој сине.
15 00:02:32.120 00:02:33.770
 1. Те сакам,

Статистики

Number of downloads 87
Number of units 1K
Number of lines 1K
Number of lines per unit 1.47
Number of characters 33K
Number of characters per line 19.13

Нема коментари