Poster for Raiders of the Lost Ark (1981).

Информации за филмот

Наслов Raiders of the Lost Ark (1981)
Вид Филм

Податоци за преводот

ID RIcH
Создадено 17.6.2009 18:58:13
Учесник kvrle
Јазик Македонски
Слики во секунда N/A


User votes

No votes

User reports

Poor subtitle quality. 0
File is not a subtitle! 0
Wrong movie or episode entry. 0
Wrong language. 0
Wrong release. 0
Garbled text (strange characters, like rectangles and such). 0

Releases

Indiana.Jones.And.The.Raiders.Of.The.Lost.Ark[1981]DvDrip[Eng]-aXXo

Subtitles preview

Име на фајлот
Indiana.Jones.And.The.Raiders.Of.The.Lost.Ark[1981]DvDrip[Eng]-aXXo1
Име
indiana_jones_and_the_raiders_of_the_lost_ark[1981]dvdrip[eng]-axxo1
Content preview
# Почеток Крај Metadata Lines
1 00:00:28.221 00:00:32.628
 1. ГРАБНУВАЧИ НА ЗАГУБЕНИОТ КОВЧЕГ
2 00:02:11.446 00:02:13.137
 1. Индијанците Ховито се блиску.
3 00:02:14.645 00:02:17.492
 1. Отровот е свеж. Три дена, Не следат.
4 00:02:19.701 00:02:23.148
 1. Ако знаат дека сме овде,
 2. досега ќе не убиеја.
5 00:02:35.092 00:02:38.126
 1. ЈУЖНА АМЕРИКА 1936
6 00:03:46.639 00:03:50.283
 1. Овде настрада Форестал.
 2. -Пријател? -Соперник.
7 00:03:51.119 00:03:54.501
 1. Беше добар. Беше многу добар.
8 00:03:55.215 00:03:59.175
 1. Сењор, никој од онаму не
 2. излегол жив. Ве молам!
9 00:04:35.884 00:04:36.680
 1. Сењор!
10 00:05:5.066 00:05:7.782
 1. Застани! Избегнувај го светлото.
11 00:05:29.544 00:05:30.853
 1. Форестал...
12 00:06:15.973 00:06:18.275
 1. Брзо! Овде немаме од што да се плашиме.
13 00:06:20.965 00:06:22.175
 1. Тоа и ме плаши.
14 00:06:40.259 00:06:42.648
 1. Остани овде. -Да, сењор.
15 00:08:6.589 00:08:8.182
 1. Фрли ми го камшикот!
 2. -Фрлете ми го идолот!

Статистики

Number of downloads 303
Number of units 570
Number of lines 820
Number of lines per unit 1.44
Number of characters 19K
Number of characters per line 23.57

Нема коментари