Announcement

Vote for which improvement to work on first!

Več: forum.

Unaudited

Subtitles were not yet audited by the editorial team. Caution is advised!
Poster for subtitles' movie Resident Evil: Afterlife (2010).

Информации за филмот

Наслов Resident Evil: Afterlife (2010)
Вид Филм

Податоци за преводот

ID 8k08
Создадено 27.3.2016 00:37:20
Учесник Анонимно
Јазик Македонски
Слики во секунда N/A


User votes

No votes

User reports

Poor subtitle quality. 0
File is not a subtitle! 0
Wrong movie or episode entry. 0
Wrong language. 0
Wrong release. 0
Garbled text (strange characters, like rectangles and such). 0

Releases

Resident.Evil.After.Life.2010.720p.300mbunited.com--scOrp
Resident.Evil.Afterlife.2010.720p.BRRip.XviD.AC3-ViSiON
Resident.Evil.Afterlife.2010.720p.BluRay.x264-AVS720
Resident.Evil.Afterlife.2010.480p.BRRip.XviD-TiMPE
Resident.Evil.After.Life[2010]DvDrip-MXMG
Resident.Evil.After.Life.2010.480p.BRRip.XviD.AC3-ViSiON
Resident.Evil.Afterlife.2010.720p.BluRay.DTS.x264-MySilu
Resident.Evil.Afterlife.2010.720p.BluRay.DTS.x264-MgB
Resident.Evil.Afterlife.2010.480p.BRRip.XviD.AC3-FLAWL3SS
Resident.Evil.IV.Afterlife.2010.720p.BRRiP.XViD.AC3-LEGi0N
Resident.Evil.Afterlife.2010.BRRip[A.Release-Lounge.H264]
Resident.Evil.Afterlife[2010]DvDrip[Eng]-FXG
Resident.Evil.Afterlife.2010.720p.BluRay.DTS.x264-MgB.MKD.srt
Resident.Evil.Afterlife.2010.720p.Bluray.x264.DTS-HDChina

Subtitles preview

Име на фајлот
Resident.Evil.Afterlife.2010.720p.BluRay.DTS.x264-MgB.MKD
Име
resident_evil_afterlife_2010_720p_bluray_dts_x264-mgb_mkd
Content preview
# Почеток Крај Metadata Lines
1 00:01:14.430 00:01:20.130
 1. ПРИТАЕНО ЗЛО 3D:
 2. ЖИВОТ ПОСЛЕ СМРТТА
2 00:04:2.040 00:04:4.130
 1. Моето име е Алис.
3 00:04:4.130 00:04:7.120
 1. Работев за корпорацијата,
 2. во тајна лабораторија
4 00:04:7.120 00:04:10.190
 1. на развој на експериментално
 2. вирусно оружје.
5 00:04:10.190 00:04:13.220
 1. Се случи несреќа,
 2. вирусот се ослободи...
6 00:04:13.220 00:04:15.620
 1. Сите изумреа.
7 00:04:15.810 00:04:18.350
 1. Несреќата беша во тоа,
8 00:04:18.350 00:04:20.810
 1. што не останаа мртви.
9 00:04:20.820 00:04:24.360
 1. Тоа беше почеток на апокалипса
 2. која ќе го помести целиот свет.
10 00:04:24.360 00:04:28.070
 1. Луѓето одговорни за катастрофата
 2. побара засолниште под земјата.
11 00:04:28.070 00:04:31.450
 1. И продолжија да експериментираат
 2. со смртоносниот T-вирус.
12 00:04:31.450 00:04:35.290
 1. Се чуствуваа сигурни во
 2. својата Хај-Тек тврдина.
13 00:04:35.290 00:04:37.900
 1. Но грешеа.
14 00:04:38.490 00:04:42.490
 1. ЧЕТИРИ ГОДИНИ ПОДОЦНА
15 00:05:1.850 00:05:5.420
 1. Био опасноста уништена.
 2. Централа Шибуја, потврда?

Статистики

Number of downloads 14
Number of units 555
Number of lines 758
Number of lines per unit 1.37
Number of characters 15K
Number of characters per line 20.73

Нема коментари