Poster for Resident Evil: Afterlife (2010).

Информации за филмот

Наслов Resident Evil: Afterlife (2010)
Вид Филм

Податоци за преводот

ID EzQP
Создадено 28.11.2010 16:17:20
Учесник dimef1
Јазик Македонски
Слики во секунда 23.976


User votes

User reports

Poor subtitle quality. 0
File is not a subtitle! 0
Wrong movie or episode entry. 0
Wrong language. 0
Wrong release. 0
Garbled text (strange characters, like rectangles and such). 0

Releases

Resident.Evil.Afterlife.2010.BRRip.XviD-KiNGS

Subtitles preview

Име на фајлот
Resident Evil Afterlife
Име
resident evil afterlife
Content preview
# Почеток Крај Metadata Lines
1 00:01:15.036 00:01:20.731
 1. ПРИТАЕНО ЗЛО 3D:
 2. ЖИВОТ ПОСЛЕ СМРТТА
2 00:04:2.643 00:04:4.730
 1. Моето име е Алис.
3 00:04:4.731 00:04:7.728
 1. Работев за корпорацијата,
 2. во тајна лабораторија
4 00:04:7.729 00:04:10.792
 1. на развој на експериментално
 2. вирусно оружје.
5 00:04:10.793 00:04:13.825
 1. Се случи несреќа,
 2. вирусот се ослободи...
6 00:04:13.826 00:04:16.224
 1. Сите изумреа.
7 00:04:16.413 00:04:18.951
 1. Несреќата беша во тоа,
8 00:04:18.952 00:04:21.419
 1. што не останаа мртви.
9 00:04:21.420 00:04:24.965
 1. Тоа беше почеток на апокалипса
 2. која ќе го помести целиот свет.
10 00:04:24.966 00:04:28.673
 1. Луѓето одговорни за катастрофата
 2. побара засолниште под земјата.
11 00:04:28.674 00:04:32.058
 1. И продолжија да експериментираат
 2. со смртоносниот T-вирус.
12 00:04:32.059 00:04:35.898
 1. Се чуствуваа сигурни во
 2. својата Хај-Тек тврдина.
13 00:04:35.899 00:04:38.506
 1. Но грешеа.
14 00:04:39.096 00:04:43.090
 1. ЧЕТИРИ ГОДИНИ ПОДОЦНА
15 00:05:2.457 00:05:6.020
 1. Био опасноста уништена.
 2. Централа Шибуја, потврда?

Статистики

Number of downloads 704
Number of units 556
Number of lines 760
Number of lines per unit 1.37
Number of characters 15K
Number of characters per line 20.72

Нема коментари