Announcement

Vote for which improvement to work on first!

Več: forum.

Unaudited

Subtitles were not yet audited by the editorial team. Caution is advised!
Poster for subtitles' movie Resident Evil: The Final Chapter (2016).

Информации за филмот

Наслов Resident Evil: The Final Chapter (2016)
Вид Филм

Податоци за преводот

ID REZD
Создадено 01.3.2017 22:05:10
Учесник Анонимно
Јазик Македонски
Слики во секунда N/A


User votes

No votes

User reports

Poor subtitle quality. 0
File is not a subtitle! 0
Wrong movie or episode entry. 0
Wrong language. 0
Wrong release. 0
Garbled text (strange characters, like rectangles and such). 0

Releases

Resident.Evil-The.Final.Chapter.2017.720p.HDTC.DD2.0.x264-BDP
Resident.Evil.The.Final.Chapter.2017.TC.x264.AC3-ETRG.mkd
Resident Evil: The Final Chapter (2016) HC - 720p HDTC - 900MB - ShAaNiG
Resident.Evil.The.Final.Chapter.2017.TC.x264.AC3-ETRG
Resident Evil: The Final Chapter (2017) 720p HD-TC 750MB - NBY

Subtitles preview

Име на фајлот
Resident.Evil.The.Final.Chapter.2017.TC.x264.AC3-ETRG.mkd
Име
resident_evil_the_final_chapter_2017_tc_x264_ac3-etrg_mkd
Content preview
# Почеток Крај Metadata Lines
1 00:00:9.820 00:00:16.720
 1. ТИКВИЦА ГОРДО ВИ ПРЕТСТАВУВА
 2. МАКЕДОНСКИ ПРЕВОДИ
2 00:00:22.349 00:00:25.549
 1. <i>Велат, историјата е
 2. напишана од победници.</i>
3 00:00:25.630 00:00:29.330
 1. <i>Така е и со историјата
 2. на корпорација "Амбрела".</i>
4 00:00:29.538 00:00:32.838
 1. <i>Формирана од научникот,
 2. проф. Џејмс Маркус.</i>
5 00:00:33.057 00:00:36.557
 1. <i>Ќерка му Алиша,
 2. била тешко болна од прогерија.</i>
6 00:00:36.760 00:00:40.660
 1. <i>Галопирачка болест,
 2. предизвикува заврзано стареење.</i>
7 00:00:41.387 00:00:45.887
 1. <i>На 25 години, телото на Алиша
 2. би било како на 90-годишна.</i>
8 00:00:46.683 00:00:51.183
 1. <i>Маркус се посветил да ја спаси,
 2. но шансите биле невозможни.</i>
9 00:00:51.446 00:00:55.046
 1. <i>Иако очајно барал лек,
 2. ја евидентирал ќерка си,</i>
10 00:00:55.945 00:01:0.645
 1. <i>нејзиниот глас, нејзината слика,
 2. наменет за идните генерации.</i>
11 00:01:2.301 00:01:6.301
 1. <i>Следело големо откритие.
 2. Маркус го открил Т-вирусот.</i>
12 00:01:6.584 00:01:11.184
 1. <i>Штом вбризган, би открил
 2. и поправил оштетени телесни клетки.</i>
13 00:01:11.697 00:01:15.497
 1. <i>Право чудо.
 2. Животот на Алиша Маркус бил спасен.</i>
14 00:01:16.593 00:01:20.993
 1. <i>Т-вирусот имал бројни примени,
 2. лекувал илјадници болести.</i>
15 00:01:21.450 00:01:24.750
 1. <i>Прекуноќ, се чинело
 2. дека осамнала нова ера.</i>

Статистики

Number of downloads 58
Number of units 606
Number of lines 985
Number of lines per unit 1.63
Number of characters 20K
Number of characters per line 21.06

Нема коментари