Announcement

Vote for which improvement to work on first!

Več: forum.

Unaudited

Subtitles were not yet audited by the editorial team. Caution is advised!
Poster for subtitles' movie Resident Evil: The Final Chapter (2016).

Информации за филмот

Наслов Resident Evil: The Final Chapter (2016)
Вид Филм

Податоци за преводот

ID wwpD
Создадено 09.2.2017 21:55:49
Учесник Анонимно
Јазик Македонски
Слики во секунда N/A


User votes

No votes

User reports

Poor subtitle quality. 0
File is not a subtitle! 0
Wrong movie or episode entry. 0
Wrong language. 0
Wrong release. 0
Garbled text (strange characters, like rectangles and such). 0

Releases

Resident.Evil.The.Final.Chapter.2017.HD-TS.x264-CPG.mkd
Resident Evil The Final Chapter 2017 HD-TS x264-CPG
Resident.Evil.The.Final.Chapter.2017.HD-TS.x264-CPG

Subtitles preview

Име на фајлот
Resident.Evil.The.Final.Chapter.2017.HD-TS.x264-CPG.mkd
Име
resident_evil_the_final_chapter_2017_hd-ts_x264-cpg_mkd
Content preview
# Почеток Крај Metadata Lines
1 00:00:44.273 00:00:51.173
 1. ТИКВИЦА ГОРДО ВИ ПРЕТСТАВУВА
 2. МАКЕДОНСКИ ПРЕВОДИ
2 00:00:56.449 00:00:59.649
 1. <i>Велат, историјата ја
 2. пушуваат победниците.</i>
3 00:00:59.730 00:01:3.330
 1. <i>Така е и со историјата
 2. на корпорација "Амбрела"</i>
4 00:01:3.638 00:01:6.938
 1. <i>Формирана од научникот,
 2. проф. Џејмс Маркус.</i>
5 00:01:7.290 00:01:10.990
 1. <i>Ќеркичката Алиша,
 2. била тешко болна од прогерија.</i>
6 00:01:11.071 00:01:14.971
 1. <i>Галопирачка болест,
 2. предизвикува заврзано стареење.</i>
7 00:01:15.487 00:01:20.687
 1. <i>На 25 години телото на Алиша
 2. би било како на 90-годишна.</i>
8 00:01:20.783 00:01:25.383
 1. <i>Маркус се посветил да ја спаси,
 2. но влогот бил невозможен.</i>
9 00:01:25.664 00:01:29.664
 1. <i>И иако очајно барал лек,
 2. ја евидентирал ќерка си,</i>
10 00:01:30.592 00:01:35.092
 1. <i>нејзиниот глас, нејзината слика,
 2. чувајќи го за генерациите.</i>
11 00:01:36.401 00:01:40.401
 1. <i>Следело големо откритие.
 2. Маркус го открил Т-вирусот.</i>
12 00:01:40.684 00:01:45.284
 1. <i>Штом вбризган, би открил
 2. и поправил оштетени телесни клетки.</i>
13 00:01:45.797 00:01:49.597
 1. <i>Право чудо.
 2. Животот на Алиша Маркус бил спасен.</i>
14 00:01:50.693 00:01:55.093
 1. <i>Т-вирусот имал бројни примени,
 2. лекувал илјадници болести.</i>
15 00:01:55.550 00:01:58.850
 1. <i>Прекуноќ, се чинело
 2. дека осамнала нова ера.</i>

Статистики

Number of downloads 81
Number of units 606
Number of lines 984
Number of lines per unit 1.62
Number of characters 20K
Number of characters per line 21.02

Нема коментари