Poster for Robin Hood (2010).

Информации за филмот

Наслов Robin Hood (2010)
Вид Филм

Податоци за преводот

ID qoUP
Создадено 12.12.2010 20:45:13
Учесник BorislavEvtimov
Јазик Македонски
Слики во секунда 25 (PAL)


User votes

No votes

User reports

Poor subtitle quality. 0
File is not a subtitle! 0
Wrong movie or episode entry. 0
Wrong language. 0
Wrong release. 0
Garbled text (strange characters, like rectangles and such). 0

Releases

Robin.Hood.2010.R5.AC3.XViD-IMAGiNE

Subtitles preview

Име на фајлот
Robin.Hood.2010.R5.AC3.XViD-IMAGiNE
Име
robin_hood_2010_r5_ac3_xvid-imagine
Content preview
# Почеток Крај Metadata Lines
1 00:01:2.300 00:01:10.014
 1. Во времето на тиранијата и неправдата,
 2. додека законот го угнетува народот,
2 00:01:10.015 00:01:15.940
 1. разбојник го наоѓа своето
 2. место во историјата
3 00:01:17.941 00:01:23.061
 1. Во Англија, на крајот на 12.
 2. век, беше такво време.
4 00:01:55.302 00:01:58.742
 1. НОТИНГЕМ
5 00:02:20.383 00:02:23.183
 1. Може ли некој да ми каже
 2. што се случува?
6 00:02:23.543 00:02:27.057
 1. Не биди глупав, Волтер.
 2. Оди и легни си во кревет.
7 00:02:27.058 00:02:29.623
 1. Јас сум господар на оваа куќа.
 2. - Ричард, станувај.
8 00:02:32.783 00:02:35.583
 1. Да одиме, Томас.
9 00:02:39.423 00:02:42.144
 1. Отворете ги портите.
10 00:02:50.144 00:02:52.098
 1. Копилиња.
11 00:02:52.099 00:02:54.184
 1. Стрелата.
12 00:02:57.144 00:02:59.384
 1. Фенерот.
13 00:03:8.905 00:03:11.419
 1. Ве гледам, копилиња.
14 00:03:11.420 00:03:15.145
 1. Ве гледам.
15 00:03:27.425 00:03:31.665
 1. Ни ги земаа сите семиња.
 2. Што ќе правиме за сеидбата?

Статистики

Number of downloads 220
Number of units 1K
Number of lines 1K
Number of lines per unit 1.49
Number of characters 39K
Number of characters per line 22.46

Нема коментари