Poster for Robin Hood (2010).

Информации за филмот

Наслов Robin Hood (2010)
Вид Филм

Податоци за преводот

ID rIUP
Создадено 12.12.2010 20:48:28
Учесник BorislavEvtimov
Јазик Македонски
Слики во секунда 25 (PAL)


User votes

No votes

User reports

Poor subtitle quality. 0
File is not a subtitle! 0
Wrong movie or episode entry. 0
Wrong language. 0
Wrong release. 0
Garbled text (strange characters, like rectangles and such). 0

Releases

Robin.Hood.2010.R5.STUDIO-AUDIO.Xvid.{1337x}-Noir

Subtitles preview

Име на фајлот
Robin Hood.2010.R5.STUDIO-AUDIO.Xvid {1337x}-Noir
Име
robin hood_2010_r5_studio-audio_xvid {1337x}-noir
Content preview
# Почеток Крај Metadata Lines
1 00:01:3.093 00:01:9.007
 1. Во времиња на тиранија и неправда,
 2. кога законот го угнетува народот,
2 00:01:9.008 00:01:15.633
 1. одметникот го пронаоѓа своето
 2. место во историјата.
3 00:01:17.734 00:01:24.554
 1. Англија, на крајот од 12-от век,
 2. беше такво време.
4 00:01:55.995 00:01:59.835
 1. НОТИНГЕМ
5 00:02:21.176 00:02:23.976
 1. Ќе ми каже ли некој
 2. што се случува?
6 00:02:24.036 00:02:27.150
 1. Не биди смешен, Волтер, врати се
 2. во кревет! Затворете ја вратата!
7 00:02:27.151 00:02:30.816
 1. Јас сум сеуште господар во оваа
 2. куќа! -Ричард, станувај!
8 00:02:33.576 00:02:36.376
 1. Разбуди се, Томас!
9 00:02:40.216 00:02:42.937
 1. Отворете ги портите!
10 00:02:50.937 00:02:52.591
 1. Копилиња.
11 00:02:52.892 00:02:54.677
 1. Стрелата.
12 00:02:57.937 00:02:59.577
 1. Фенерот.
13 00:03:9.298 00:03:11.812
 1. Ве гледам, вие мали
 2. копилиња!
14 00:03:11.813 00:03:13.838
 1. Ве гледам!
15 00:03:27.518 00:03:32.558
 1. Ни го однесоа сето семе.
 2. Што ќе правиме за сеидбата?

Статистики

Number of downloads 242
Number of units 1K
Number of lines 1K
Number of lines per unit 1.6
Number of characters 40K
Number of characters per line 20.42

Нема коментари