Announcement

Vote for which improvement to work on first!

Več: forum.

Unaudited

Subtitles were not yet audited by the editorial team. Caution is advised!
Poster for subtitles' movie Run All Night (2015).

Информации за филмот

Наслов Run All Night (2015)
Вид Филм

Податоци за преводот

ID dOw9
Создадено 23.9.2015 02:20:21
Учесник Анонимно
Јазик Македонски
Слики во секунда N/A


User votes

No votes

User reports

Poor subtitle quality. 0
File is not a subtitle! 0
Wrong movie or episode entry. 0
Wrong language. 0
Wrong release. 0
Garbled text (strange characters, like rectangles and such). 0

Releases

Run.All.Night.2015.BDRip.x264-SPARKS
Run.All.Night.2015.720p.BluRay.x264-SPARKS
Run.All.Night.2015.1080p.BluRay.x264-SPARKS
Run.All.Night.2015.720p.BluRay.x264-SPARKS.MKD

Subtitles preview

Име на фајлот
Run.All.Night.2015.720p.BluRay.x264-SPARKS.MKD
Име
run_all_night_2015_720p_bluray_x264-sparks_mkd
Content preview
# Почеток Крај Metadata Lines
1 00:00:43.290 00:00:46.040
 1. Извршив ужасни
 2. нешта во мојот живот,
2 00:00:46.370 00:00:49.310
 1. нешта за кои нема
 2. да ми биде простено.
3 00:00:51.330 00:00:56.790
 1. Предадов пријатели. Го свртев
 2. грбот на блиски луѓе за мене.
4 00:00:57.410 00:00:59.420
 1. Габриела!
5 00:01:0.700 00:01:4.240
 1. Знаев дека ќе бидам
 2. казнет за своите гревови.
6 00:01:4.680 00:01:7.470
 1. Нема неказнет грев
 2. во овој живот.
7 00:01:13.680 00:01:18.580
 1. Животот не ти поминува пред очи,
 2. кога умираш. Тоа се глупости.
8 00:01:19.000 00:01:22.860
 1. Она за што ќе зажалиш
 2. те измачува во последен момент.
9 00:01:23.280 00:01:29.070
 1. Се она што не си успеал да бидеш.
 2. Секој кого си разочарал.
10 00:01:31.090 00:01:36.930
 1. Се што би променил,
 2. ако имаше повеќе време.
11 00:01:41.380 00:01:43.410
 1. 16 часа порано.
12 00:01:43.610 00:01:46.240
 1. Види кој се разбудил.
 2. Заспаната убавица.
13 00:01:46.630 00:01:50.260
 1. Прдиш во сон, знаеш?
 2. - Од каде да знам.
14 00:01:50.830 00:01:53.350
 1. Сум спиел.
 2. - Како мртовец.
15 00:01:55.090 00:01:57.170
 1. Дени пристигна ли?
 2. - Во канцеларијата.

Статистики

Number of downloads 39
Number of units 724
Number of lines 1K
Number of lines per unit 1.79
Number of characters 28K
Number of characters per line 21.84

Нема коментари