Poster for Shelter (2010).

Информации за филмот

Наслов Shelter (2010)
Вид Филм

Податоци за преводот

ID XnEM
Создадено 31.7.2010 09:47:52
Учесник accoprevod
Јазик Македонски
Слики во секунда 25 (PAL)


User votes

No votes

User reports

Poor subtitle quality. 0
File is not a subtitle! 0
Wrong movie or episode entry. 0
Wrong language. 0
Wrong release. 0
Garbled text (strange characters, like rectangles and such). 0

Releases

Shelter.LiMiTED.DVDRip.XviD-ALLiANCE
Shelter.[2010].DVDRIP.H264.[Eng]-DUQA

Subtitles preview

Име на фајлот
Shelter.LiMiTED.DVDRip.XviD-ALLiANCE - nest -mk
Име
shelter_limited_dvdrip_xvid-alliance - nest -mk
Content preview
# Почеток Крај Metadata Lines
1 00:00:51.918 00:00:54.217
 1. Џулијан Мур и
2 00:00:56.239 00:00:59.422
 1. Џонатан Рис Мајерс во
3 00:01:1.049 00:01:5.338
 1. <b><u>ЗАСОЛНИШТЕ</u></b>
4 00:01:7.028 00:01:13.199
 1. <b>Превод и обработка:
 2. NEST</b>
5 00:02:36.640 00:02:39.598
 1. Дали некогаш сте имале чувства што
 2. не можете да ги објасните?
6 00:02:40.640 00:02:44.997
 1. Дали сте изгубиле некогаш контрола
 2. врз овие чувства?
7 00:02:46.040 00:02:48.720
 1. Дали овие чувства имаат име?
8 00:02:48.755 00:02:51.365
 1. Тоа беа првите три прашања
9 00:02:51.400 00:02:54.080
 1. што му ги постави др Мајлцент на
 2. Џозеф Кинкирк.
10 00:02:54.115 00:02:56.080
 1. Само 6 часа после неговото апсење.
11 00:02:56.115 00:02:59.440
 1. На кои Кинкирк одговори,
12 00:02:59.475 00:03:2.497
 1. Да. Да и Хенри.
13 00:03:2.532 00:03:5.485
 1. Овој вид на промена
14 00:03:5.520 00:03:8.165
 1. беше основата на одбраната
 2. која изгуби
15 00:03:8.200 00:03:12.800
 1. не само поради педантно собраните
 2. физички докази,

Статистики

Number of downloads 451
Number of units 1K
Number of lines 1K
Number of lines per unit 1.38
Number of characters 33K
Number of characters per line 20.74

Нема коментари