Announcement

Vote for which improvement to work on first!

Več: forum.

Poster for subtitles' movie Sin City: A Dame to Kill For (2014).

Информации за филмот

Наслов Sin City: A Dame to Kill For (2014)
Вид Филм

Податоци за преводот

ID GBE2
Создадено 20.9.2014 21:02:29
Учесник dakco
Јазик Македонски
Слики во секунда N/A


User votes

No votes

User reports

Poor subtitle quality. 0
File is not a subtitle! 0
Wrong movie or episode entry. 0
Wrong language. 0
Wrong release. 0
Garbled text (strange characters, like rectangles and such). 0

Releases

Sin.City.A.Dame.to.Kill.For.2014.CAM.AAC-RARBG

Subtitles preview

Име на фајлот
Sin.City.A.Dame.to.Kill.For.2014.mk
Име
sin_city_a_dame_to_kill_for_2014_mk
Content preview
# Почеток Крај Metadata Lines
1 00:01:10.719 00:01:12.769
 1. <I> Метални пискотници. </ I>
2 00:01:14.571 00:01:16.621
 1. <I> Нешто ме удира право во градите. </ I>
3 00:01:17.598 00:01:21.277
 1. <I> Нема погоре и подолу. Носам се во бестежинска состојба. </ I>
4 00:01:24.747 00:01:26.797
 1. <I> Не се сеќавам на ништо. </ I>
5 00:01:29.456 00:01:32.502
 1. <I> Тоа воопшто не изгледа добро. </ I>
6 00:01:32.752 00:01:34.846
 1. <I> Сигурно пак сум направил нешто. </ I>
7 00:01:35.496 00:01:37.528
 1. <I> Само да се сеќавам што. </ I>
8 00:01:37.678 00:01:41.744
 1. <I> Како се најдов тука? Што сум сторил? Зошто? </ I>
9 00:01:41.912 00:01:45.562
 1. <I> Не треба да си заборавам лекот. Имам проблем. </ I>
10 00:01:46.101 00:01:49.704
 1. <I> Лошо е да си заборавиш лекот, кога имаш проблем. </ I>
11 00:01:50.230 00:01:52.304
 1. <I> Мај сум занесувај куршум. </ I>
12 00:01:52.554 00:01:55.255
 1. <I> Раната е свежа, можеби пред час. </ I>
13 00:01:55.605 00:01:57.655
 1. <I> Не се сеќавам како сум ја добил. </ I>
14 00:01:59.050 00:02:2.021
 1. <I> колнам во својот живот, не се сеќавам. </ I>
15 00:02:5.101 00:02:8.507
 1. <I> Социјални станови. Грозни како и секогаш. </ I>

Статистики

Number of downloads 102
Number of units 1K
Number of lines 1K
Number of lines per unit 1.0
Number of characters 39K
Number of characters per line 36.75

Нема коментари