Announcement

Vote for which improvement to work on first!

Več: forum.

Unaudited

Subtitles were not yet audited by the editorial team. Caution is advised!
Poster for subtitles' movie Sin City: A Dame to Kill For (2014).

Информации за филмот

Наслов Sin City: A Dame to Kill For (2014)
Вид Филм

Податоци за преводот

ID VG85
Создадено 18.1.2015 21:55:51
Учесник Анонимно
Јазик Македонски
Слики во секунда N/A


User votes

No votes

User reports

Poor subtitle quality. 0
File is not a subtitle! 0
Wrong movie or episode entry. 0
Wrong language. 0
Wrong release. 0
Garbled text (strange characters, like rectangles and such). 0

Releases

720p.BluRay.x264.YIFY

Subtitles preview

Име на фајлот
Sin.City.A.Dame.to.Kill.For.2014.720p.BluRay.x264.YIFY
Име
sin_city_a_dame_to_kill_for_2014_720p_bluray_x264_yify
Content preview
# Почеток Крај Metadata Lines
1 00:00:35.120 00:00:38.960
 1. Метал вреска.
2 00:00:39.000 00:00:42.041
 1. Нешто ме удира право
 2. во градите.
3 00:00:42.080 00:00:46.520
 1. Не постои ни горе ни доле.
 2. Не тежам ништо.
4 00:00:49.280 00:00:52.762
 1. Не се сеќавам на ништо.
5 00:00:55.120 00:00:59.720
 1. Ова воопшто не изгледа добро.
 2. Повторно сум сторил нешто.
6 00:00:59.760 00:01:2.100
 1. Посакувам да се сетам што.
7 00:01:2.200 00:01:6.520
 1. Како дојдов овде?
 2. Што сторив? И зошто?
8 00:01:6.600 00:01:10.500
 1. Мора да сум заборавил
 2. да го земам лекот. Болен сум.
9 00:01:10.600 00:01:14.700
 1. Лошо е да заборавиш да го земеш
 2. лекот кога си болен.
10 00:01:14.800 00:01:19.920
 1. Сум примил куршум. Раната е свежа,
 2. можеби од пред саат време.
11 00:01:20.000 00:01:23.390
 1. Не сеќавам како сум ја добил.
12 00:01:23.400 00:01:27.185
 1. Жими животот, не се сеќавам.
13 00:01:29.200 00:01:33.060
 1. Проектите.
 2. Грди како и обично.
14 00:01:33.120 00:01:37.520
 1. Што ли правам овде?
 2. Состави ги деловите.
15 00:01:37.600 00:01:40.670
 1. Сети се.

Статистики

Number of downloads 34
Number of units 994
Number of lines 1K
Number of lines per unit 1.61
Number of characters 36K
Number of characters per line 22.79

Нема коментари