Announcement

Vote for which improvement to work on first!

Več: forum.

Unaudited

Subtitles were not yet audited by the editorial team. Caution is advised!
Poster for subtitles' movie Sing (2016).

Информации за филмот

Наслов Sing (2016)
Вид Филм

Податоци за преводот

ID _GND
Создадено 11.3.2017 20:47:55
Учесник Анонимно
Јазик Македонски
Слики во секунда N/A


User votes

No votes

User reports

Poor subtitle quality. 0
File is not a subtitle! 0
Wrong movie or episode entry. 0
Wrong language. 0
Wrong release. 0
Garbled text (strange characters, like rectangles and such). 0

Releases

Sing.2016.720p.BluRay.x264-[YTS.AG].mkd

Subtitles preview

Име на фајлот
Sing.2016.720p.BluRay.x264-[YTS.AG].mkd
Име
sing_2016_720p_bluray_x264-[yts_ag]_mkd
Content preview
# Почеток Крај Metadata Lines
1 00:00:31.747 00:00:38.647
 1. ~ТИКВИЦА~ ГОРДО ВИ ПРЕТСТАВУВА
 2. МАКЕДОНСКИ ПРЕВОДИ
2 00:00:46.213 00:00:47.713
 1. Упс.
3 00:01:2.068 00:01:7.568
 1. ~ БОГОЈАВЛЕНИЕ ~
 2. ПРЕМИЕРА ВЕЧЕРВА 21:00 ч.
4 00:01:29.211 00:01:31.211
 1. Сите на свои места.
5 00:01:49.222 00:01:56.122
 1. Песна од Битлси
 2. - Износи го бремето -
6 00:02:18.255 00:02:21.155
 1. <i>Баш тогаш...
 2. е мигот кога се започна.</i>
7 00:02:21.891 00:02:25.491
 1. <i>Мигот, кога обично момче
 2. се вљуби во театарот.</i>
8 00:02:26.338 00:02:28.338
 1. <i>Се во него.
 2. Светлата...</i>
9 00:02:28.419 00:02:31.919
 1. <i>како сценографијата
 2. се менува, дури и мирисот.</i>
10 00:02:32.000 00:02:35.200
 1. <i>Имаше само 6,
 2. и неговите планови да стане</i>
11 00:02:35.281 00:02:38.681
 1. <i>првата Коала во вселената,
 2. отидоа во ветер. </i>
12 00:02:38.762 00:02:41.162
 1. <i>Некои ќе речат,
 2. порасна да биде,</i>
13 00:02:41.243 00:02:43.943
 1. <i>најголемиот шоумен,
 2. што се појавил. </i>
14 00:02:44.024 00:02:47.024
 1. <i>Некои го нарекуваа визионер,
 2. одметник. </i>
15 00:02:47.105 00:02:50.605
 1. <i>Сигурно некои велеа,
 2. луд е колку и тврдоглав,</i>

Статистики

Number of downloads 195
Number of units 1K
Number of lines 1K
Number of lines per unit 1.75
Number of characters 34K
Number of characters per line 18.45

Нема коментари