Announcement

Vote for which improvement to work on first!

Več: forum.

Unaudited

Subtitles were not yet audited by the editorial team. Caution is advised!
Poster for subtitles' movie Supergirl (2015) S01E02.

Episode information

Наслов Supergirl (2015)
Вид ТВ Серии
Сезона 1
Епизода 2
Вид на епизода Обични
Episode title N/A

Податоци за преводот

ID JJc-
Создадено 21.11.2015 11:38:23
Учесник Master Chief
Јазик Македонски
Слики во секунда 23.976


User votes

No votes

User reports

Poor subtitle quality. 0
File is not a subtitle! 0
Wrong movie or episode entry. 0
Wrong language. 0
Wrong release. 0
Garbled text (strange characters, like rectangles and such). 0

Releases

Supergirl.S01E02.720p.HDTV.2CH.x265.HEVC-PSA
Supergirl.S01E02.720p.HDTV.x265.ShAaNiG
Supergirl.S01E02.480p.HDTV.x264-mSD
Supergirl.S01E02.720p.HDTV.HEVC.x265-RMTeam
Supergirl.S01E02.HDTV.x264-LOL
Supergirl.S01E02.480p.HDTV.x264-RMTeam
Supergirl.S01E02.720p.HDTV.X264-DIMENSION
Supergirl.S01E02.HDTV.XviD-FUM
Supergirl.S01E02.1080p.HDTV.X264-DIMENSION
Supergirl.S01E02.HDTV.XviD-AFG

Subtitles preview

Име на фајлот
Supergirl.S01E02.HDTV.x264-LOL
Име
supergirl_s01e02_hdtv_x264-lol
Content preview
# Почеток Крај Metadata Lines
1 00:00:0.998 00:00:3.499
 1. Досега во "Супердевојка":
2 00:00:3.650 00:00:7.789
 1. Не го исполнив својот потенцијал.
 2. Работам кај Кат Грант,
3 00:00:7.940 00:00:12.740
 1. бидејќи сметам дека имам вокација.
 2. Наместо тоа само разнесувам кафе.
4 00:00:14.660 00:00:18.929
 1. Авион на "Нешнал Сити Ер"
 2. кружи поради расипан мотор.
5 00:00:19.080 00:00:21.930
 1. Помош, помош.
 2. Паѓаме!
6 00:00:25.870 00:00:29.059
 1. Зошто ми го правиш ова?
 2. Бидејќи си ми сестра ми ме сакаш.
7 00:00:29.210 00:00:33.380
 1. Се откриваш пред светот.
 2. - Откако ме посвоивте,
8 00:00:33.590 00:00:38.240
 1. чувствувам потреба да помагам
 2. на луѓето и вечерва го направив тоа.
9 00:00:40.750 00:00:45.609
 1. Добродојде во "ДИО", заштитување
 2. на земјата од туѓа инвазија.
10 00:00:45.760 00:00:49.730
 1. Јас уште се учам,
 2. но луѓето во градот ќе умрат.
11 00:00:49.900 00:00:53.030
 1. Треба да го запрам.
 2. - Ја гледаш целта?
12 00:00:53.610 00:00:56.111
 1. Го имам.
13 00:00:57.048 00:00:59.549
 1. Не можам да го направам тоа!
 2. - Не е доволно силна.
14 00:00:59.700 00:01:4.370
 1. Кара, за тоа си испратена.
 2. И двете треба да поверуваме.
15 00:01:7.138 00:01:9.639
 1. Земјата веќе има повеќе
 2. од еден херој.

Статистики

Number of downloads 22
Number of units 509
Number of lines 867
Number of lines per unit 1.7
Number of characters 21K
Number of characters per line 24.89

Нема коментари