Announcement

Vote for which improvement to work on first!

Več: forum.

Poster for subtitles' movie Terminator Genisys (2015).

Информации за филмот

Наслов Terminator Genisys (2015)
Вид Филм

Податоци за преводот

ID 5RI-
Создадено 08.10.2015 20:05:35
Учесник Master Chief
Јазик Македонски
Слики во секунда 23.976


User votes

No votes

User reports

Poor subtitle quality. 0
File is not a subtitle! 0
Wrong movie or episode entry. 0
Wrong language. 0
Wrong release. 0
Garbled text (strange characters, like rectangles and such). 0

Releases

Terminator.Genisys.2015.BRRip.XViD-ETRG
Terminator.Genisys.2015.1080p.BluRay.x264.YIFY
Terminator.Genisys.2015.720p.BluRay.x264.ShAaNiG
Terminator.Genisys.2015.720p.x264.Ganool.Video
Terminator.Genisys.2015.BRRip.x264-WAR
Terminator.Genisys.2015.720p.BluRay.x264.YIFY
Terminator.Genisys.2015.1080p.BluRay.x264-SPARKS
Terminator.Genisys.2015.720p.BluRay.x264-SPARKS
Terminator.Genisys.2015.720p.BluRay.x264-MkvCage
Terminator.Genisys.2015.720p.BluRay.H264.AAC-RARBG
Terminator.Genisys.2015.BDRip.x264-SPARKS

Subtitles preview

Име на фајлот
Terminator.Genisys.2015.1080p.BluRay.x264.YIFY
Име
terminator_genisys_2015_1080p_bluray_x264_yify
Content preview
# Почеток Крај Metadata Lines
1 00:01:1.980 00:01:6.885
 1. Пред да умрат, родителите ми кажуваа
 2. приказни за тоа каков бил светот некогаш.
2 00:01:6.980 00:01:10.167
 1. Како било одамна пред
 2. да се родам.
3 00:01:10.180 00:01:13.142
 1. Пред војната со машините.
4 00:01:13.900 00:01:16.923
 1. Се сеќаваа на зелен свет...
5 00:01:16.980 00:01:20.664
 1. ...простран и прекрасен.
6 00:01:20.740 00:01:24.344
 1. Исполнет со смеа...
7 00:01:24.420 00:01:28.349
 1. ...и надеж за иднината.
8 00:01:28.380 00:01:30.848
 1. Но, тоа е свет кој јас
 2. никогаш не го познавав.
9 00:01:30.860 00:01:35.848
 1. До времето кога сум се родил,
 2. сето ова го немаше.
10 00:01:42.860 00:01:45.360
 1. Скајнет.
11 00:01:45.860 00:01:51.201
 1. Компјутерска програма дизајнирана
 2. да автоматизира ракетна одбрана.
12 00:01:51.260 00:01:56.290
 1. Требало да не заштити,
 2. но тоа не се случило.
13 00:01:56.380 00:02:0.582
 1. На 29-ти август, 1997-та,
 2. Скајнет се разбудил.
14 00:02:1.540 00:02:6.581
 1. Одлучил дека целото човештво
 2. е закана за неговото постоење.
15 00:02:25.005 00:02:31.005
 1. Т Е Р М И Н А Т О Р
 2. - ПОТЕКЛО -

Статистики

Number of downloads 202
Number of units 1K
Number of lines 1K
Number of lines per unit 1.55
Number of characters 39K
Number of characters per line 23.09

Нема коментари