Poster for The American (2010).

Информации за филмот

Наслов The American (2010)
Вид Филм

Податоци за преводот

ID YIkP
Создадено 13.12.2010 17:49:10
Учесник audiostudio9
Јазик Македонски
Слики во секунда N/A


User votes

No votes

User reports

Poor subtitle quality. 0
File is not a subtitle! 0
Wrong movie or episode entry. 0
Wrong language. 0
Wrong release. 0
Garbled text (strange characters, like rectangles and such). 0

Releases

The.American.2010.NTSC.R1.DVDR

Subtitles preview

Име на фајлот
The.American.2010.NTSC.R1.DVDR
Име
the_american_2010_ntsc_r1_dvdr
Content preview
# Почеток Крај Metadata Lines
1 00:02:21.200 00:02:28.395
 1. Мислев да одам до градот,
 2. ако ти треба нешто? -Не.
2 00:02:59.677 00:03:3.742
 1. Мислев дека секогаш одат во парови.
3 00:03:9.374 00:03:12.190
 1. Ајде! -Што се случува?
4 00:03:18.030 00:03:21.989
 1. Имаш пиштол, зошто?
5 00:03:30.750 00:03:33.043
 1. Џек?
6 00:03:46.079 00:03:47.747
 1. Џек?
7 00:03:54.941 00:03:56.923
 1. Мртов е?
8 00:04:1.406 00:04:4.432
 1. Џек? -Оди во куќата и
 2. повикај полиција.
9 00:04:6.725 00:04:8.498
 1. Оди!
10 00:06:0.278 00:06:6.533
 1. МИНХЕН
11 00:06:53.145 00:06:56.797
 1. Да? -Џек е, тука сум.
12 00:06:57.214 00:07:1.176
 1. Како мислиш "тука"?
 2. - Во Рим.
13 00:07:4.096 00:07:11.394
 1. Имаш кафич блиску до главната станица.
 2. Кафилигети. Почекај таму.
14 00:08:3.665 00:08:6.376
 1. Џек? -Павел?
15 00:08:7.626 00:08:9.607
 1. Долго време се немаме видено.

Статистики

Number of downloads 307
Number of units 273
Number of lines 436
Number of lines per unit 1.6
Number of characters 9K
Number of characters per line 21.73

Нема коментари