Announcement

Vote for which improvement to work on first!

Več: forum.

Unaudited

Subtitles were not yet audited by the editorial team. Caution is advised!
Poster for subtitles' movie The Fate of the Furious (2017).

Информации за филмот

Наслов The Fate of the Furious (2017)
Вид Филм

Податоци за преводот

ID u2RE
Создадено 17.6.2017 11:36:43
Учесник Анонимно
Јазик Македонски
Слики во секунда N/A


User votes

No votes

User reports

Poor subtitle quality. 0
File is not a subtitle! 0
Wrong movie or episode entry. 0
Wrong language. 0
Wrong release. 0
Garbled text (strange characters, like rectangles and such). 0

Releases

The.Fate.of.the.Furious.2017.576p.WEBRip.x265-DiN.mkd

Subtitles preview

Име на фајлот
The.Fate.of.the.Furious.2017.576p.WEBRip.x265-DiN.mkd
Име
the_fate_of_the_furious_2017_576p_webrip_x265-din_mkd
Content preview
# Почеток Крај Metadata Lines
1 00:00:57.293 00:01:4.193
 1. ~ ТИКВИЦА ~ ГОРДО ВИ ПРЕТСТАВУВА
 2. МАКЕДОНСКИ ПРЕВОД
2 00:01:6.694 00:01:9.994
 1. <i>ХАВАНА, КУБА</i>
3 00:02:9.603 00:02:12.403
 1. <i>Режисер
 2. Ф. Гери Греј</i>
4 00:02:14.305 00:02:18.105
 1. (Ставивме делови од
 2. Форд, Плимут и Кадилак).
5 00:02:18.946 00:02:21.546
 1. (Дедо ми ја купил во `57 година),
6 00:02:21.627 00:02:25.527
 1. (Кога почина, ја возеше тате,
 2. па бате, а сега јас).
7 00:02:25.608 00:02:28.908
 1. (Гледај, мотор од чамец).
 2. -Нема шанси.
8 00:02:29.075 00:02:33.375
 1. (Да, најважно е да оди).
 2. -Тоа се вика кубански дух.
9 00:02:33.729 00:02:36.229
 1. (Никогаш не губи ги својот дух).
10 00:02:36.310 00:02:40.210
 1. (Дом... братучед ти.
 2. Во неволја е. Ајде, побрзај!)
11 00:02:41.093 00:02:43.093
 1. (Да одиме)!
12 00:02:51.267 00:02:53.967
 1. (Те молам, не го прави ми го тоа).
13 00:02:54.048 00:02:57.848
 1. Не можам да заработам без кола.
 2. -Не е мој проблем.
14 00:02:58.354 00:03:2.754
 1. Доминик Торе, сум чул за тебе.
 2. Добредојде на мојот остров.
15 00:03:2.835 00:03:5.135
 1. Зошто ја врзуваш колата
 2. на братучед ми?

Статистики

Number of downloads 159
Number of units 1K
Number of lines 1K
Number of lines per unit 1.64
Number of characters 38K
Number of characters per line 20.34

Нема коментари