Announcement

Vote for which improvement to work on first!

Več: forum.

Unaudited

Subtitles were not yet audited by the editorial team. Caution is advised!
Poster for subtitles' movie The Fault in Our Stars (2014).

Информации за филмот

Наслов The Fault in Our Stars (2014)
Вид Филм

Податоци за преводот

ID Ezg4
Создадено 02.12.2014 20:40:06
Учесник Анонимно
Јазик Македонски
Слики во секунда 23.976


User votes

No votes

User reports

Poor subtitle quality. 0
File is not a subtitle! 0
Wrong movie or episode entry. 0
Wrong language. 0
Wrong release. 0
Garbled text (strange characters, like rectangles and such). 0

Releases

EXTENDED.HDRip.XviD-SaM[ETRG];
&
EXTENDED.720p.WEB-DL.999MB.ShAaNiG;
&
Extended.720p.
WEB-DL
XviD
AC3-RARBG;
&
Extended.1080p.WEB-DL
DD5.1.H264-RAR;

Subtitles preview

Име на фајлот
The.Fault.in.Our.Stars.2014.EXTENDED.HDRip.XviD-SaM[ETRG]
Име
the_fault_in_our_stars_2014_extended_hdrip_xvid-sam[etrg]
Content preview
# Почеток Крај Metadata Lines
1 00:00:29.632 00:00:33.632
 1. www.titlovi.com
2 00:00:36.632 00:00:40.211
 1. Верувам во тоа, дека во животот
 2. сам избираш како ќе ја раскажеш
3 00:00:40.411 00:00:43.334
 1. тажната приказна, всушност едноставно
 2. можеш и да украдеш некој од начините
4 00:00:44.160 00:00:47.040
 1. кои се користат во филмовите
 2. или во љубовните романи -
5 00:00:47.240 00:00:49.714
 1. Две прекрасни особи,
 2. учат прекрасни лекции
6 00:00:49.914 00:00:52.149
 1. и ништо не е толку
 2. лошо за да неможе да се
7 00:00:52.349 00:00:54.724
 1. поправи со извинување,
 2. или со песна од Питер Габриел.
8 00:00:55.370 00:00:58.770
 1. Јас ја сакам таа верзија на приказни,
 2. како и секоја девојка. Верувајте ми.
9 00:01:0.074 00:01:5.238
 1. Но тоа едноставно не е вистина.
 2. Ова е вистина. Простете ми.
10 00:01:6.539 00:01:12.041
 1. ВИНАТА Е ВО ЅВЕЗДИТЕ
11 00:01:13.042 00:01:16.184
 1. Во зимата на мојата седумнаесета година
12 00:01:16.705 00:01:19.528
 1. мојата мајка одлучи дека
 2. јас сум била депресивна.
13 00:01:21.008 00:01:25.230
 1. Јаде како пиле, не излегува од
 2. дома... - Не сум депресивна, мамо.
14 00:01:25.446 00:01:29.813
 1. Повеќе пати чита една иста книга.
 2. -Депресивна е. -Не сум депресивна!
15 00:01:30.065 00:01:33.915
 1. Флаерите и интернет страниците секогаш ја
 2. наведуваат депресијата како несакан ефект од ракот.

Статистики

Number of downloads 157
Number of units 1K
Number of lines 2K
Number of lines per unit 1.68
Number of characters 56K
Number of characters per line 25.34

Нема коментари