Announcement

Vote for which improvement to work on first!

Več: forum.

Unaudited

Subtitles were not yet audited by the editorial team. Caution is advised!
Poster for subtitles' movie The Flash (2014) S01E07.

Episode information

Наслов The Flash (2014)
Вид ТВ Серии
Сезона 1
Епизода 7
Вид на епизода Обични
Episode title Power Outage

Податоци за преводот

ID VZw8
Создадено 05.5.2015 10:26:06
Учесник Анонимно
Јазик Македонски
Слики во секунда N/A


User votes

No votes

User reports

Poor subtitle quality. 0
File is not a subtitle! 0
Wrong movie or episode entry. 0
Wrong language. 0
Wrong release. 0
Garbled text (strange characters, like rectangles and such). 0

Releases

hdtv-lol
the.flash.107.hdtv-lol
The.Flash.2014.S01E07.Power.Outage.1080p.WEB-DL.DD5.1.H.264-NTb

Subtitles preview

Име на фајлот
the.flash.107.hdtv-lol
Име
the_flash_107_hdtv-lol
Content preview
# Почеток Крај Metadata Lines
1 00:00:1.300 00:00:5.700
 1. Моето име е Бeри Ален.
 2. Јас сум најбрзиот човек на светот.
2 00:00:5.800 00:00:9.550
 1. Кога бев дете, мајка ми беше
 2. убиена од нешто невозможно.
3 00:00:9.650 00:00:12.680
 1. Татко ми отиде во затвор
 2. за нејзиното убиство.
4 00:00:12.780 00:00:16.000
 1. А еден инцидент ме претвори
 2. мене во невозможното.
5 00:00:16.100 00:00:20.550
 1. За светот сум само еден криминалист,
 2. но тајно ја користам мојата брзина,
6 00:00:20.650 00:00:24.330
 1. за да се борам против криминалот
 2. и да барам други како мене.
7 00:00:24.430 00:00:28.960
 1. Еден ден ќе откријам кој ja уби мајка
 2. ми и татко ми ќе биде ослободен.
8 00:00:29.060 00:00:31.760
 1. Јас сум Флеш.
9 00:00:32.360 00:00:34.710
 1. Предходно во "Флеш"...
10 00:00:34.810 00:00:37.180
 1. Рони!
 2. - Таа ноќ загинаа 17 лица
11 00:00:37.280 00:00:41.000
 1. И многу повеќе беа повредени.
 2. Во моментов не сум многу популарен.
12 00:00:41.100 00:00:47.000
 1. Ќе треба да се навикнеме да работиме
 2. над затвор за зли мета-луѓе.
13 00:00:47.100 00:00:49.100
 1. Каде сум?
 2. - На место
14 00:00:49.200 00:00:51.860
 1. каде нема да можеш
 2. да повредиш никого.
15 00:00:53.240 00:00:55.790
 1. 10 месеци порано

Статистики

Number of downloads 14
Number of units 468
Number of lines 778
Number of lines per unit 1.66
Number of characters 17K
Number of characters per line 22.2

Нема коментари