Announcement

Vote for which improvement to work on first!

Več: forum.

Unaudited

Subtitles were not yet audited by the editorial team. Caution is advised!
Poster for subtitles' movie The Girl on the Train (2016).

Информации за филмот

Наслов The Girl on the Train (2016)
Вид Филм

Податоци за преводот

ID ub9C
Создадено 16.1.2017 14:55:33
Учесник Анонимно
Јазик Македонски
Слики во секунда N/A


User votes

No votes

User reports

Poor subtitle quality. 0
File is not a subtitle! 0
Wrong movie or episode entry. 0
Wrong language. 0
Wrong release. 0
Garbled text (strange characters, like rectangles and such). 0

Releases

The.Girl.on.the.Train.2016.720p.WEB-DL.850MB.MkvCage
The.Girl.on.the.Train.2016.WEBRip.x264.AC3-HUDmkd.org

Subtitles preview

Име на фајлот
The.Girl.on.the.Train.2016.WEBRip.x264.AC3-HUDmkd.org
Име
the_girl_on_the_train_2016_webrip_x264_ac3-hudmkd_org
Content preview
# Почеток Крај Metadata Lines
1 00:00:14.377 00:00:21.277
 1. ТИКВИЦА ГОРДО ВИ ПРЕТСТАВУВА
 2. МАКЕДОНСКИ ПРЕВОДИ
2 00:00:57.107 00:01:1.007
 1. <B> ДЕВОЈКАТА ОД ВОЗОТ </ b>
3 00:01:4.690 00:01:8.390
 1. Мажот ми тврдеше дека
 2. имам развиена имагинација.
4 00:01:8.819 00:01:10.819
 1. Посилно е од мене.
5 00:01:10.971 00:01:14.271
 1. Се прашувате ли некогаш,
 2. дури сте во возот
6 00:01:14.352 00:01:17.752
 1. каков живот живеат луѓето,
 2. од покрај пругата?
7 00:01:17.833 00:01:20.033
 1. Живот кој нема да доживеете.
8 00:01:20.238 00:01:21.738
 1. Р Е Ј Ч Е Л
9 00:01:21.849 00:01:24.549
 1. Такви работи би сакала
 2. да дознаам.
10 00:01:25.752 00:01:28.852
 1. Два пати на ден патувам
 2. во третиот вагон,
11 00:01:28.933 00:01:31.933
 1. од каде ја гледам мојата
 2. омилена куќа.
12 00:01:32.014 00:01:34.014
 1. "Бекет Роуд" бр. 15.
13 00:01:41.776 00:01:44.476
 1. Не знам точно кога ја
 2. забележав...
14 00:01:44.748 00:01:47.148
 1. веројатно пред околу 1 година.
15 00:01:48.150 00:01:52.950
 1. Полека, месеците си поминаа
 2. и куќата стана важна за мене.

Статистики

Number of downloads 108
Number of units 908
Number of lines 1K
Number of lines per unit 1.52
Number of characters 26K
Number of characters per line 18.88

Нема коментари