Announcement

Vote for which improvement to work on first!

Več: forum.

Unaudited

Subtitles were not yet audited by the editorial team. Caution is advised!
Poster for subtitles' movie The Imitation Game (2014).

Информации за филмот

Наслов The Imitation Game (2014)
Вид Филм

Податоци за преводот

ID HaA8
Создадено 07.5.2015 00:22:00
Учесник Анонимно
Јазик Македонски
Слики во секунда N/A


User votes

No votes

User reports

Poor subtitle quality. 0
File is not a subtitle! 0
Wrong movie or episode entry. 0
Wrong language. 0
Wrong release. 0
Garbled text (strange characters, like rectangles and such). 0

Releases

The.Imitation.Game.2014.720p.BluRay.X264-AMIABLE.MKD
The.Imitation.Game.2014.720p.BluRay.X264-AMIABLE

Subtitles preview

Име на фајлот
The.Imitation.Game.2014.720p.BluRay.X264-AMIABLE.MKD
Име
the_imitation_game_2014_720p_bluray_x264-amiable_mkd
Content preview
# Почеток Крај Metadata Lines
1 00:00:57.200 00:01:0.750
 1. Базирано на вистинска приказна
2 00:01:2.810 00:01:8.300
 1. 1951.
 2. Манчестер, Англија
3 00:01:37.500 00:01:39.820
 1. <i>Дали сте сконцентрирани?</i>
4 00:01:42.750 00:01:44.610
 1. <i>Добро.</i>
5 00:01:44.650 00:01:50.220
 1. <i>Бидејки ако не слушате внимателно,
 2. ќе пропуштите,</i>
6 00:01:50.250 00:01:54.120
 1. <i>важни работи.
 2. Нема да застанувам.</i>
7 00:01:54.160 00:01:58.560
 1. <i>Нема да повторувам,
 2. и вие нема да ме прекинувате.</i>
8 00:01:59.960 00:02:3.530
 1. <i>Мислите дека заради тоа
 2. што седите тука,</i>
9 00:02:3.570 00:02:5.300
 1. <i>и јас седам овде каде што седам</i>
10 00:02:5.330 00:02:8.750
 1. <i>имате контрола над
 2. работите кои ќе се случат.</i>
11 00:02:9.200 00:02:13.620
 1. <i>Грешите. Јас сум тој кој
 2. има контрола.</i>
12 00:02:13.730 00:02:18.950
 1. <i>Бидејќи знам работи,
 2. кои вие не ѓи знаете.</i>
13 00:02:21.180 00:02:24.650
 1. Полициското оделение на Манчестер,
 2. ве молам почекајте.
14 00:02:26.460 00:02:29.490
 1. <i>Прозорите се скршени.
 2. Куќата е ограбена.</i>
15 00:02:29.530 00:02:31.530
 1. <i>Пратете детектив доле,
 2. ќе сакате ли?</i>

Статистики

Number of downloads 117
Number of units 1K
Number of lines 2K
Number of lines per unit 1.75
Number of characters 50K
Number of characters per line 25.32

Нема коментари