Announcement

Vote for which improvement to work on first!

Več: forum.

Unaudited

Subtitles were not yet audited by the editorial team. Caution is advised!
Poster for subtitles' movie The Invitation (2015).

Информации за филмот

Наслов The Invitation (2015)
Вид Филм

Податоци за преводот

ID SZlE
Создадено 10.7.2017 14:19:50
Учесник Анонимно
Јазик Македонски
Слики во секунда N/A


User votes

No votes

User reports

Poor subtitle quality. 0
File is not a subtitle! 0
Wrong movie or episode entry. 0
Wrong language. 0
Wrong release. 0
Garbled text (strange characters, like rectangles and such). 0

Releases

The.Invitation.2015.720p.BluRay.x264-[YTS.AG].mkd
The.Invitation.2015.720p.BluRay.x264.VPPV

Subtitles preview

Име на фајлот
The.Invitation.2015.720p.BluRay.x264-[YTS.AG].mkd
Име
the_invitation_2015_720p_bluray_x264-[yts_ag]_mkd
Content preview
# Почеток Крај Metadata Lines
1 00:00:46.102 00:00:50.102
 1. ~ Т И К В И Ц А ~
 2. ГОРДО ВИ ПРЕТСТАВУВА
2 00:00:50.109 00:00:53.709
 1. ~ Т И К В И Ц А ~
 2. МАКЕДОНСКИ ПРЕВОДИ
3 00:00:58.103 00:01:0.103
 1. Вил.
4 00:01:4.228 00:01:7.328
 1. Вил... Еј. Прашав дали си добар?
 2. -Извини.
5 00:01:12.190 00:01:14.190
 1. Не мора да го правиме ова.
6 00:01:14.271 00:01:17.471
 1. Може и дома да си одиме.
 2. -Ќе бидам во ред.
7 00:01:18.307 00:01:20.307
 1. Боже, ова е толку...
8 00:01:21.247 00:01:23.947
 1. Дебело...
 2. Официјално.
9 00:01:26.037 00:01:28.037
 1. Можеби претерале.
10 00:01:28.118 00:01:32.418
 1. Тешко е да им јавиш на сите,
 2. од ведро небо, по 2 години.
11 00:01:32.499 00:01:36.599
 1. Никој не ја видел?
 2. -Налетав на неа и Дејвид во маркет.
12 00:01:36.680 00:01:41.380
 1. Кратко потоа, чув исчезнале.
 2. -Се запознале во "Група ужалени"?
13 00:01:41.461 00:01:45.661
 1. Да, дур бевме во брак.
 2. Може е причина за нашиот развод.
14 00:01:46.142 00:01:49.442
 1. Не, никој не мисли така.
 2. -Да, мисл--
15 00:01:53.448 00:01:55.448
 1. О, Боже мој.

Статистики

Number of downloads 13
Number of units 998
Number of lines 1K
Number of lines per unit 1.55
Number of characters 28K
Number of characters per line 18.38

Нема коментари