Announcement

Vote for which improvement to work on first!

Več: forum.

Unaudited

Subtitles were not yet audited by the editorial team. Caution is advised!
Poster for subtitles' movie The Jungle Book (2016).

Информации за филмот

Наслов The Jungle Book (2016)
Вид Филм

Податоци за преводот

ID HFxA
Создадено 05.5.2016 20:27:02
Учесник Aleks33
Јазик Македонски
Слики во секунда N/A


User votes

No votes

User reports

Poor subtitle quality. 0
File is not a subtitle! 0
Wrong movie or episode entry. 0
Wrong language. 0
Wrong release. 0
Garbled text (strange characters, like rectangles and such). 0

Releases

NEW.720p.HDTS.900MB.ShAaNiG
The Jungle Book 2016 HD-TC X264-UNiQUE
HD-TC X264-UNiQUE

Subtitles preview

Име на фајлот
The Jungle Book 2016 HD-TC X264-UNiQUE
Име
the jungle book 2016 hd-tc x264-unique
Content preview
# Почеток Крај Metadata Lines
1 00:00:28.018 00:00:36.018
 1. Превод и обработка: Виктор Николов
2 00:00:36.396 00:00:44.396
 1. КНИГА ЗА ЏУНГЛАТА
3 00:01:3.132 00:01:5.725
 1. Многу чудни приказни се
 2. раскажани за оваа џунгла.
4 00:01:6.203 00:01:7.697
 1. Но, ниту една толку чудна.
5 00:01:8.163 00:01:10.807
 1. Како што е приказната за
 2. младенчето што го викаме Могли.
6 00:02:23.708 00:02:26.457
 1. Ти мора да си веројатно најлошиот
 2. волк што некогаш сум го видел.
7 00:02:26.647 00:02:29.556
 1. Да, но ако гранката не
 2. се скршеше јас ќе успеев.
8 00:02:30.262 00:02:32.405
 1. Трчањето наспротив ветрот,
 2. се одвојуваш од чопорот.
9 00:02:32.429 00:02:34.164
 1. Ако не можеш да научиш
 2. да трчаш со чопорот.
10 00:02:34.264 00:02:36.129
 1. Еден од овие денови ќе
 2. станеш нечија вечера.
11 00:02:36.229 00:02:37.709
 1. Како беше?
 2. - Го фати Могли повторно.
12 00:02:37.721 00:02:39.967
 1. Тој никогаш нема да влезе
 2. во советот. - Ајде одиме.
13 00:02:40.104 00:02:41.256
 1. Се тркаме до врвот.
14 00:02:42.401 00:02:43.860
 1. Тоа беше повисоко место.
15 00:02:44.291 00:02:46.401
 1. Волците не се кријат во дрвјата.

Статистики

Number of downloads 120
Number of units 1K
Number of lines 1K
Number of lines per unit 1.47
Number of characters 33K
Number of characters per line 20.85

Нема коментари