Announcement

Vote for which improvement to work on first!

Več: forum.

Unaudited

Subtitles were not yet audited by the editorial team. Caution is advised!
Poster for subtitles' movie The Jungle Book (2016).

Информации за филмот

Наслов The Jungle Book (2016)
Вид Филм

Податоци за преводот

ID KlxA
Создадено 05.5.2016 20:32:49
Учесник Aleks33
Јазик Македонски
Слики во секунда N/A


User votes

No votes

User reports

Poor subtitle quality. 0
File is not a subtitle! 0
Wrong movie or episode entry. 0
Wrong language. 0
Wrong release. 0
Garbled text (strange characters, like rectangles and such). 0

Releases

NEW.720p.HDTS.900MB.ShAaNiG
HD-TC X264-UNiQUE
The.Jungle.Book.2016.NEW.720p.HDTS.900MB.ShAaNiG

Subtitles preview

Име на фајлот
The.Jungle.Book.2016.NEW.720p.HDTS.900MB.ShAaNiG
Име
the_jungle_book_2016_new_720p_hdts_900mb_shaanig
Content preview
# Почеток Крај Metadata Lines
1 00:00:0.967 00:00:8.967
 1. Превод и обработка: Виктор Николов
2 00:00:12.732 00:00:15.325
 1. Многу чудни приказни се
 2. раскажани за оваа џунгла.
3 00:00:15.803 00:00:17.297
 1. Но, ниту една толку чудна.
4 00:00:17.763 00:00:20.407
 1. Како што е приказната за
 2. младенчето што го викаме Могли.
5 00:01:33.308 00:01:36.057
 1. Ти мора да си веројатно најлошиот
 2. волк што некогаш сум го видел.
6 00:01:36.247 00:01:39.156
 1. Да, но ако гранката не
 2. се скршеше јас ќе успеев.
7 00:01:39.862 00:01:42.005
 1. Трчањето наспротив ветрот,
 2. се одвојуваш од чопорот.
8 00:01:42.029 00:01:43.764
 1. Ако не можеш да научиш
 2. да трчаш со чопорот.
9 00:01:43.864 00:01:45.729
 1. Еден од овие денови ќе
 2. станеш нечија вечера.
10 00:01:45.829 00:01:47.309
 1. Како беше?
 2. - Го фати Могли повторно.
11 00:01:47.321 00:01:49.567
 1. Тој никогаш нема да влезе
 2. во советот. - Ајде одиме.
12 00:01:49.704 00:01:50.856
 1. Се тркаме до врвот.
13 00:01:52.001 00:01:53.460
 1. Тоа беше повисоко место.
14 00:01:53.891 00:01:56.001
 1. Волците не се кријат во дрвјата.
15 00:01:56.101 00:01:57.706
 1. Не можам да држам
 2. чекор со нив Багира.

Статистики

Number of downloads 284
Number of units 1K
Number of lines 1K
Number of lines per unit 1.47
Number of characters 33K
Number of characters per line 20.85

Нема коментари