Announcement

Vote for which improvement to work on first!

Več: forum.

Unaudited

Subtitles were not yet audited by the editorial team. Caution is advised!
Poster for subtitles' movie The Leftovers (2014) S01E01.

Episode information

Наслов The Leftovers (2014)
Вид ТВ Серии
Сезона 1
Епизода 1
Вид на епизода Обични
Episode title Pilot

Податоци за преводот

ID iZhC
Создадено 03.1.2017 18:41:34
Учесник AleksCaska96
Јазик Македонски
Слики во секунда 23.976


User votes

No votes

User reports

Poor subtitle quality. 0
File is not a subtitle! 0
Wrong movie or episode entry. 0
Wrong language. 0
Wrong release. 0
Garbled text (strange characters, like rectangles and such). 0

Releases

the.leftovers.s01e01.hdtv.x264-killers

Subtitles preview

Име на фајлот
the.leftovers.s01e01.hdtv.x264-killers
Име
the_leftovers_s01e01_hdtv_x264-killers
Content preview
# Почеток Крај Metadata Lines
1 00:00:7.530 00:00:13.836
 1. Не... Вие ме баравте мене...
 2. Јас ви возвраќам на повиикот.
2 00:00:13.889 00:00:18.354
 1. <i>Сакате да почекате?</i>
 2. - Да. Јас сум. Тоа сум јас.
3 00:00:18.458 00:00:22.677
 1. Жал ми е. Вие сте истата личност
 2. со која разговарав?
4 00:00:22.678 00:00:25.309
 1. Затоа што го немам нејзиниот број.
5 00:00:25.400 00:00:29.784
 1. Кога мама имала 20 год и
 2. била сама, користела парички.
6 00:00:29.785 00:00:35.557
 1. А сега мора да ги стави парите во ред,
 2. за да добие друг ред. Дај веќе!
7 00:00:35.699 00:00:41.530
 1. Пукна и целиот подрум е поплавен.
 2. Знам. Водата беше до коленици.
8 00:00:41.599 00:00:47.570
 1. Ги прекри работите на Бен за вежбање
 2. кои не ги користи, пералната, сушалната...
9 00:00:47.571 00:00:54.543
 1. Сега сум бо пералната.
 2. Можете ли да ме вклучите околу 5?
10 00:00:55.044 00:00:57.600
 1. Дa...
11 00:00:58.400 00:01:4.286
 1. Почекајте. Некаков прекидач.
 2. Има копче, црвено... да.
12 00:01:4.467 00:01:8.790
 1. Душо... се е во ред, душо.
13 00:01:8.991 00:01:14.300
 1. Да. Црвено копче со...
14 00:01:15.298 00:01:19.500
 1. Господи, само притисни го
 2. со молив или нешто друго.
15 00:01:19.580 00:01:24.179
 1. Одлично, повторно ќе проработи.
 2. Сега сум во колата.

Статистики

Number of downloads 7
Number of units 492
Number of lines 813
Number of lines per unit 1.65
Number of characters 20K
Number of characters per line 24.72

Нема коментари