Announcement

Vote for which improvement to work on first!

Več: forum.

Unaudited

Subtitles were not yet audited by the editorial team. Caution is advised!
Poster for subtitles' movie The Leftovers (2014) S01E02.

Episode information

Наслов The Leftovers (2014)
Вид ТВ Серии
Сезона 1
Епизода 2
Вид на епизода Обични
Episode title Penguin One, Us Zero

Податоци за преводот

ID jJhC
Создадено 03.1.2017 18:44:59
Учесник AleksCaska96
Јазик Македонски
Слики во секунда N/A


User votes

No votes

User reports

Poor subtitle quality. 0
File is not a subtitle! 0
Wrong movie or episode entry. 0
Wrong language. 0
Wrong release. 0
Garbled text (strange characters, like rectangles and such). 0

Releases

The.Leftovers.S01E02.HDTV.x264-KILLERS-hr

Subtitles preview

Име на фајлот
The.Leftovers.S01E02.HDTV.x264-KILLERS-hr
Име
the_leftovers_s01e02_hdtv_x264-killers-hr
Content preview
# Почеток Крај Metadata Lines
1 00:00:8.930 00:00:12.930
 1. ПРЕОСТАНАТИ
2 00:00:15.930 00:00:20.460
 1. Малиот сака да се откаже од фудбалот.
 2. Да му дозволам ли? -Му оди ли?
3 00:00:20.461 00:00:23.580
 1. Никој не се откажува ако му оди.
4 00:00:24.330 00:00:29.450
 1. Кој е овој гад? -Вејн Хенри
 2. т.е Свети Вејн.
5 00:00:29.489 00:00:35.080
 1. Месија? -Можеби. Го изгуби синот на 14.
 2. Ги провери трговскиот центар и сите училишта.
6 00:00:35.180 00:00:39.480
 1. Тврди дека со гушкање може да те излечи
 2. од болката. -Ебената волшебна прегратка.
7 00:00:39.501 00:00:45.310
 1. Единствено што ги полни батериите на тинејчерките,
 2. изгледа, најмногу на Азијките. -Да?
8 00:00:45.311 00:00:49.880
 1. Ќе го обвинат за силување на малолетнички во
 2. Пансилванија, но исчезна во април.
9 00:00:49.881 00:00:54.980
 1. ФБИ доби пријава дека има ранч во Невада.
 2. -ФБИ? -Има врски во Вашингтон,
10 00:00:54.981 00:01:0.040
 1. изгледа им продава гушкања на сенаторите.
 2. -Тогаш е закана за националната безбедност.
11 00:01:0.450 00:01:6.200
 1. Ако процени така. -Вооружен?
 2. -Има 20-тина луѓе на ранчот, нема експлозив.
12 00:01:6.201 00:01:11.080
 1. Цивили? -Следбеници во главно.
 2. Ги има неколкумина на ранчот.
13 00:01:11.099 00:01:15.311
 1. Сака да биде маченик?
 2. -Сакате нешто да средите.
14 00:01:25.240 00:01:28.210
 1. Добро.
 2. Да го средиме.
15 00:01:28.430 00:01:30.720
 1. Ајде!

Статистики

Number of downloads 6
Number of units 381
Number of lines 622
Number of lines per unit 1.63
Number of characters 15K
Number of characters per line 24.92

Нема коментари