Announcement

Vote for which improvement to work on first!

Več: forum.

Unaudited

Subtitles were not yet audited by the editorial team. Caution is advised!
Poster for subtitles' movie The Leftovers (2014) S01E03.

Episode information

Наслов The Leftovers (2014)
Вид ТВ Серии
Сезона 1
Епизода 3
Вид на епизода Обични
Episode title Two Boats and a Helicopter - Young Nora

Податоци за преводот

ID j5hC
Создадено 03.1.2017 18:47:18
Учесник AleksCaska96
Јазик Македонски
Слики во секунда N/A


User votes

No votes

User reports

Poor subtitle quality. 0
File is not a subtitle! 0
Wrong movie or episode entry. 0
Wrong language. 0
Wrong release. 0
Garbled text (strange characters, like rectangles and such). 0

Releases

The.Leftovers.S01E03.HDTV.x264-KILLERS-hr

Subtitles preview

Име на фајлот
The.Leftovers.S01E03.HDTV.x264-KILLERS-hr
Име
the_leftovers_s01e03_hdtv_x264-killers-hr
Content preview
# Почеток Крај Metadata Lines
1 00:00:0.600 00:00:5.700
 1. <i>Претходно: -Зошто сте тука?
 2. Не се однесени! Не беа подобри од нас!</i>
2 00:00:5.751 00:00:10.861
 1. Имам докази! Бесплатно!
 2. Ги тепала сопствените деца!
3 00:00:11.062 00:00:15.662
 1. Не беше исчезнување! -Мет,
 2. мораш ли баш денеска? -Особено денес.
4 00:00:15.763 00:00:20.193
 1. Кога ќе го видиш повторно, кажи
 2. му дека е слободен. -Во ред.
5 00:00:20.214 00:00:26.284
 1. Не го барам оној совршен ден на плажа.
 2. Само ние четворица, живи и заедно.
6 00:00:26.385 00:00:31.400
 1. Пред една година не постоеа.
 2. Сега се веќе 50. Од каде дојдоа?
7 00:00:31.401 00:00:35.700
 1. Што сакат? Не знаеш ни кој се!
 2. -Знаеме кој беа.
8 00:00:35.731 00:00:39.431
 1. Се обидувам да зборувам со жена ми!
 2. Те молам, врати се дома.
9 00:00:39.482 00:00:44.734
 1. <i>Се сеќаваш ли како е воопшто
 2. да ти значи нешто? -Се сеќавам.</i>
10 00:00:56.555 00:01:1.092
 1. Ова е приказна за мало момче.
11 00:01:3.562 00:01:10.013
 1. Би рекол: "Запрете ме ако веќе
 2. го слушнавте тоа", но не сакам да знам.
12 00:01:11.321 00:01:13.881
 1. <i>ТОЈ СЕУШТЕ Е СО НИВ</i>
13 00:01:13.922 00:01:18.500
 1. Тоа момче е добро дете.
 2. Не е совршено, но е добро.
14 00:01:18.561 00:01:23.700
 1. Кога имаше околу 10 години, родителите
 2. му кажале дека ќе добие сестра.
15 00:01:23.751 00:01:28.987
 1. И сестрата дојде на свет и
 2. секако дека многу ја сакаше.

Статистики

Number of downloads 9
Number of units 306
Number of lines 496
Number of lines per unit 1.62
Number of characters 12K
Number of characters per line 24.51

Нема коментари