Announcement

Vote for which improvement to work on first!

Več: forum.

Unaudited

Subtitles were not yet audited by the editorial team. Caution is advised!
Poster for subtitles' movie The Leftovers (2014) S01E04.

Episode information

Наслов The Leftovers (2014)
Вид ТВ Серии
Сезона 1
Епизода 4
Вид на епизода Обични
Episode title B.J. and the A.C.

Податоци за преводот

ID mZhC
Создадено 03.1.2017 18:48:11
Учесник AleksCaska96
Јазик Македонски
Слики во секунда N/A


User votes

No votes

User reports

Poor subtitle quality. 0
File is not a subtitle! 0
Wrong movie or episode entry. 0
Wrong language. 0
Wrong release. 0
Garbled text (strange characters, like rectangles and such). 0

Releases

The.Leftovers.S01E04.HDTV.x264-KILLERS-HR

Subtitles preview

Име на фајлот
The.Leftovers.S01E04.HDTV.x264-KILLERS-HR
Име
the_leftovers_s01e04_hdtv_x264-killers-hr
Content preview
# Почеток Крај Metadata Lines
1 00:04:1.858 00:04:5.858
 1. ПРЕОСТАНАТИ
2 00:04:8.858 00:04:12.700
 1. Сакаш ли нешто да се напиеш?
3 00:04:14.100 00:04:17.100
 1. Вода? Кафе?
4 00:04:25.366 00:04:31.058
 1. Празничниот танц е утре навечер.
 2. Се збираат пари за нова книжара.
5 00:04:33.466 00:04:37.958
 1. Претпоставувам дека тоа не е
 2. грижа за новата книжара.
6 00:04:39.908 00:04:41.766
 1. Аха.
7 00:04:46.966 00:04:50.782
 1. Би те замолил за услуга.
8 00:04:51.683 00:04:55.774
 1. Дај ни утре малку одмор.
9 00:04:55.975 00:05:2.590
 1. Не се појавувај утре со твоите луѓе
 2. и со сраќата како „Не ги трошете вашите зборови“.
10 00:05:2.791 00:05:8.107
 1. Ако дојдете, нема да
 2. ве заштитам. Празници се.
11 00:05:8.308 00:05:13.007
 1. Луѓето сакаат малку да испијат,
 2. да се опуштата, да се ослободат од стресот,
12 00:05:13.208 00:05:17.241
 1. да поминат време со
 2. семејството.p
13 00:05:35.412 00:05:39.642
 1. <i>НЕМА СЕМЕЈСТВА</i>
14 00:05:43.766 00:05:47.775
 1. Што значи тоа?
15 00:06:21.383 00:06:24.141
 1. Здраво, шефе.

Статистики

Number of downloads 6
Number of units 298
Number of lines 481
Number of lines per unit 1.61
Number of characters 10K
Number of characters per line 22.6

Нема коментари