Announcement

Vote for which improvement to work on first!

Več: forum.

Unaudited

Subtitles were not yet audited by the editorial team. Caution is advised!
Poster for subtitles' movie The Leftovers (2014) S01E06.

Episode information

Наслов The Leftovers (2014)
Вид ТВ Серии
Сезона 1
Епизода 6
Вид на епизода Обични
Episode title Guest

Податоци за преводот

ID pZhC
Создадено 03.1.2017 18:51:54
Учесник AleksCaska96
Јазик Македонски
Слики во секунда N/A


User votes

No votes

User reports

Poor subtitle quality. 0
File is not a subtitle! 0
Wrong movie or episode entry. 0
Wrong language. 0
Wrong release. 0
Garbled text (strange characters, like rectangles and such). 0

Releases

The.Leftovers.S01E06.HDTV.x264-KILLERS

Subtitles preview

Име на фајлот
The.Leftovers.S01E06.HDTV.x264-KILLERS
Име
the_leftovers_s01e06_hdtv_x264-killers
Content preview
# Почеток Крај Metadata Lines
1 00:00:9.558 00:00:15.775
 1. Доколку знаете, дали Исчезнатиот пиеше повеќе
 2. од два алкохолна пијалоца дневно? -Да.
2 00:00:18.441 00:00:22.882
 1. Доколку знаете, дали Исчезнатиот
 2. е роден во болница?
3 00:00:22.983 00:00:25.558
 1. Мислам дека е.
4 00:00:25.858 00:00:30.558
 1. Доколку знаете, дали Исчезнатиот
 2. некогаш се обидел да се самоубие?
5 00:00:36.433 00:00:39.358
 1. Не знам.
6 00:00:41.800 00:00:46.040
 1. Разбирам дека сакате да
 2. заштитие приватноста на маж ви,
7 00:00:46.041 00:00:52.333
 1. но ако одговорите искрено, поголеми се
 2. шансите да го загледаат вашето барање.
8 00:00:54.733 00:00:57.657
 1. Ми рече
9 00:00:59.058 00:01:4.258
 1. дека еднаш испил некои
 2. таблети во средно.
10 00:01:8.433 00:01:11.733
 1. Значи, тоа е “да“?
11 00:01:15.391 00:01:17.732
 1. Да.
12 00:03:26.416 00:03:30.065
 1. <i>Ало?</i> - Ало, Ангел?
13 00:03:30.066 00:03:34.141
 1. Сакам да договорам состанок.
14 00:03:55.225 00:03:58.149
 1. Здраво.
 2. Јас сум Ангел.
15 00:03:58.240 00:04:1.551
 1. Јас сум Нора.
 2. Влези.

Статистики

Number of downloads 6
Number of units 415
Number of lines 714
Number of lines per unit 1.72
Number of characters 17K
Number of characters per line 24.96

Нема коментари