Announcement

Vote for which improvement to work on first!

Več: forum.

Unaudited

Subtitles were not yet audited by the editorial team. Caution is advised!
Poster for subtitles' movie The Leftovers (2014) S01E07.

Episode information

Наслов The Leftovers (2014)
Вид ТВ Серии
Сезона 1
Епизода 7
Вид на епизода Обични
Episode title Solace for Tired Feet

Податоци за преводот

ID pphC
Создадено 03.1.2017 18:51:59
Учесник AleksCaska96
Јазик Македонски
Слики во секунда N/A


User votes

No votes

User reports

Poor subtitle quality. 0
File is not a subtitle! 0
Wrong movie or episode entry. 0
Wrong language. 0
Wrong release. 0
Garbled text (strange characters, like rectangles and such). 0

Releases

The.Leftovers.S01E07.REPACK.HDTV.x264-KILLERS-hr

Subtitles preview

Име на фајлот
The.Leftovers.S01E07.REPACK.HDTV.x264-KILLERS-hr
Име
the_leftovers_s01e07_repack_hdtv_x264-killers-hr
Content preview
# Почеток Крај Metadata Lines
1 00:00:0.300 00:00:5.400
 1. <i>Во претходните епизоди:</i>
 2. Ова девојка е се. -Разбирам.
2 00:00:6.001 00:00:12.141
 1. Бремена си околу 12 недели.
 2. -Ако е сообраќајна казна... -Развод.
3 00:00:12.142 00:00:17.042
 1. И јас. Би можеле
 2. да заминеме на вечера?
4 00:00:17.043 00:00:20.143
 1. Би сакала.
5 00:00:21.004 00:00:27.600
 1. Синоќа е нападната жена од В.О.
 2. Мама е добро. Не сакав да се грижиш.
6 00:00:27.681 00:00:34.860
 1. Таа не би плачела за мене.
 2. -Разбирам дека би заминала назат кај семејството.
7 00:00:34.961 00:00:39.000
 1. Затоа што, ова што го
 2. правиме ние е многу тешко.
8 00:00:39.101 00:00:44.200
 1. Но не смееш да се сомневаш. -Шеф на полицијата
 2. Гарви. -Зарем вие не полудевте?
9 00:00:44.288 00:00:49.700
 1. Тоа беше мојот татко.
 2. -Замолчете! Нема да му кажам.
10 00:00:49.789 00:00:54.001
 1. Што? -Велат дека пратиле
 2. некој да ти помогне.
11 00:00:54.002 00:00:59.302
 1. Со што? -Со било што,
 2. задржи го тоа за тебе.
12 00:01:10.533 00:01:13.403
 1. <i>СПАСЕТЕ ГИ</i>
13 00:01:48.150 00:01:50.933
 1. Остави ја, ајде.
14 00:02:10.991 00:02:16.657
 1. Добро. Пуштете ме надвор. -Навистина,
 2. Скоти? Поминаа само 27 минути.
15 00:02:16.658 00:02:21.699
 1. Тоа не е ништо. -Ајде! Готов
 2. сум. -Имаш уште половина час воздух.

Статистики

Number of downloads 6
Number of units 378
Number of lines 589
Number of lines per unit 1.56
Number of characters 12K
Number of characters per line 22.06

Нема коментари