Announcement

Vote for which improvement to work on first!

Več: forum.

Unaudited

Subtitles were not yet audited by the editorial team. Caution is advised!
Poster for subtitles' movie The Legend of Tarzan (2016).

Информации за филмот

Наслов The Legend of Tarzan (2016)
Вид Филм

Податоци за преводот

ID tkFB
Создадено 05.8.2016 12:22:17
Учесник Aleks33
Јазик Македонски
Слики во секунда 24


User votes

No votes

User reports

Poor subtitle quality. 0
File is not a subtitle! 0
Wrong movie or episode entry. 0
Wrong language. 0
Wrong release. 0
Garbled text (strange characters, like rectangles and such). 0

Releases

HC.HDRip.XviD.AC3-EVO / 720p.HC.HDRip.850MB.MkvCage / 720p HC HDRip 800 MB - iExTV
The.Legend.of.Tarzan.2016.HC.HDRip.XviD.AC3-EVO

Subtitles preview

Име на фајлот
The.Legend.of.Tarzan.2016.HC.HDRip.XviD.AC3-EVO
Име
the_legend_of_tarzan_2016_hc_hdrip_xvid_ac3-evo
Content preview
# Почеток Крај Metadata Lines
1 00:00:10.934 00:00:18.934
 1. Превод: Виктор Николов
2 00:00:22.791 00:00:26.710
 1. НА БЕРЛИНСКАТА КОНФЕРЕНЦИЈА 1884
 2. СВЕТСКИТЕ КОЛОНИЈАЛНИ СИЛИ
3 00:00:26.810 00:00:31.311
 1. СИ ДАДОА ЗА ПРАВО ДА ГО
 2. ПОДЕЛАТ АФРИКАНСКО КОНГО
4 00:00:34.256 00:00:38.805
 1. КРАЛОТ ЛЕОПОЛД НА БЕЛГИЈА ГО
 2. ПОБАРУВАШЕ ОГРОМНИОТ БАЗЕН НА КОНГО,
5 00:00:38.994 00:00:42.287
 1. БОГАТ СО СЛОНОВА КОСКА И МИНЕРАЛИ.
6 00:00:45.289 00:00:48.412
 1. ПЕТ ГОДИНИ ПОДОЦНА
 2. ЗАПАДНА ВО ГОЛЕМИ ДОЛГОВИ
7 00:00:48.512 00:00:53.296
 1. ВО НЕГОВАТА АМБИЦИЈА ДА ЈА
 2. ЕКСПЛОАТИРА НЕГОВАТ НОВА КОЛОНИЈА.
8 00:00:58.630 00:01:3.310
 1. ОЧАЕН ЗА СРЕДСТВА И НЕМАЊЕТО НА
 2. ПАРИ ДА ЈА ПЛАТИ НЕГОВАТА АРМИЈА
9 00:01:5.878 00:01:9.259
 1. ГО ПРАТИ НЕГОВИОТ
 2. НАЈДОВЕРЛИВ ПРИДРУЖНИК
10 00:01:9.359 00:01:13.125
 1. ЛЕОН РОМ, ВО КОНГО НА ИЗВОРИТЕ НА
 2. ЛЕГЕНДАРНИТЕ ДИЈАМАНТИ НА ОПАР.
11 00:01:19.569 00:01:22.325
 1. АФРИКА КОНГО
12 00:01:55.209 00:01:56.878
 1. Господине Ром.
13 00:02:3.250 00:02:5.086
 1. Опар.
14 00:02:7.659 00:02:9.427
 1. Го најдовме.
15 00:02:18.216 00:02:20.025
 1. Капетане Мјул.

Статистики

Number of downloads 231
Number of units 673
Number of lines 1K
Number of lines per unit 1.58
Number of characters 22K
Number of characters per line 20.98

Нема коментари