Announcement

Vote for which improvement to work on first!

Več: forum.

Unaudited

Subtitles were not yet audited by the editorial team. Caution is advised!
Poster for subtitles' movie The Pacifier (2005).

Информации за филмот

Наслов The Pacifier (2005)
Вид Филм

Податоци за преводот

ID IPc9
Создадено 27.9.2015 22:40:13
Учесник HugoFM
Јазик Македонски
Слики во секунда 23.976


User votes

No votes

User reports

Poor subtitle quality. 0
File is not a subtitle! 0
Wrong movie or episode entry. 0
Wrong language. 0
Wrong release. 0
Garbled text (strange characters, like rectangles and such). 0

Releases

The.Pacifier.2005.1080p.BrRip.x264.BOKUTOX.YIFY

Subtitles preview

Име на фајлот
Миротворецот МК
Име
mirotvoretsot mk
Content preview
# Почеток Крај Metadata Lines
1 00:00:27.697 00:00:29.741
 1. MИРОТВОРЕЦОТ
2 00:00:40.043 00:00:48.217
 1. Еве го нашиот човек проф. Хауард
 2. Пламер.Тој е киднапиран од страна на
 3. група Српски бунтовници...
3 00:00:49.719 00:00:53.139
 1. знам дека сте будни веќе 72 часа,
 2. но очекувам совршенство...
4 00:00:54.140 00:00:55.975
 1. ништо друго.
5 00:00:59.228 00:01:2.357
 1. Непријателите имаат брод, 4 скутери
 2. и хеликоптер...
6 00:01:3.691 00:01:7.028
 1. Ќе ве однесам до домет на радарот,
 2. и вие после превземате одтаму.
7 00:01:7.987 00:01:11.616
 1. Кога ќе стигнеме до метата, Црвено 1
 2. Црвено 2 ја превземате нашата придружба...
8 00:01:12.450 00:01:15.411
 1. јас ќе го средам хеликоптерот
 2. и ќе го пронајдам професорот...
9 00:01:16.329 00:01:19.207
 1. Црвено 3 вие ќе се јавите за
 2. помош, рабравте ли?
10 00:01:20.083 00:01:22.335
 1. -Да, Г-не!-Дали разбравте!
 2. -Да, Г-не!!!
11 00:01:23.044 00:01:26.214
 1. Ние сме ""Фоки"" и ова е она
 2. што го правиме.
12 00:03:36.886 00:03:40.807
 1. Ок, Црвено 2 погрижете се за бродот,
 2. јас ќе се погриажам за скутерите.
13 00:04:23.975 00:04:25.184
 1. Те имам!
14 00:04:28.479 00:04:30.982
 1. Полковник Шејн Вулф,
 2. американска морнарица.
15 00:04:33.943 00:04:35.945
 1. Каде ти е актовката?

Статистики

Number of downloads 65
Number of units 676
Number of lines 1K
Number of lines per unit 1.61
Number of characters 25K
Number of characters per line 23.3

Нема коментари