Not migrated

Subtitles had not been migrated yet, some functions may not work.
Poster for The Passion of the Christ (2004).

Информации за филмот

Наслов The Passion of the Christ (2004)
Вид Филм

Податоци за преводот

ID vy8E
Создадено 04.5.2008 13:58:44
Учесник Nachko
Јазик Македонски
Формат SubRip
Слики во секунда 25 (PAL)


User votes

No votes

User reports

Poor subtitle quality. 0
File is not a subtitle! 0
Wrong movie or episode entry. 0
Wrong language. 0
Wrong release. 0
Garbled text (strange characters, like rectangles and such). 0

Белешки

Одлична екранизација на Исусовото страдание со реално доживување на новозаветната приказна придружено со жестоки, насилни сцени, користење на месните јазици од тоа време. Многу поразлично и поавтентично од претходните библиски филмски остварувања.

Releases

2004

Contributions

Учесник Role Share
Nachko Преведувач 100.0%

Subtitles preview

Preview not available.

Статистики

Number of downloads 431
Number of units 0
Number of lines 527
Number of lines per unit 0.0
Number of characters 0
Number of characters per line 0.0

Нема коментари