Not migrated

Subtitles had not been migrated yet, some functions may not work.
Poster for The Shawshank Redemption (1994).

Информации за филмот

Наслов The Shawshank Redemption (1994)
Вид Филм

Податоци за преводот

ID j_sM
Создадено 22.8.2010 16:33:25
Учесник ljupce21
Јазик Македонски
Формат SubRip
Слики во секунда 23.976


User votes

User reports

Poor subtitle quality. 0
File is not a subtitle! 0
Wrong movie or episode entry. 0
Wrong language. 0
Wrong release. 0
Garbled text (strange characters, like rectangles and such). 0

Releases

The.Shawshank.Redemption.1994.BluRay.1080p.AC3.x264.dxva-EuReKA
The.Shawshank.Redemption.1994.Bluray.1080p.DTSMA.x264.dxva-FraMeSToR

Contributions

Учесник Role Share
ljupce21 Преведувач 100.0%

Subtitles preview

Preview not available.

Статистики

Number of downloads 1K
Number of units 0
Number of lines 1K
Number of lines per unit 0.0
Number of characters 0
Number of characters per line 0.0

juvemkd

од juvemkd » 29.8.2010 01:05:58

Грешка!! Коментарот од погоре го напишав откако видов само неколку сцени, и таму преводот си беше супер, ама откако го изгледав целиот филм, морам да кажам дека преводот е полн со граматички грешки, исто така и со неколку србизми и печатни грешки. Секоја чест за напорот и времето што си го одвоил, ама си можел барем да го изгледаш филмот со преводот пред да го поставиш. Може да пројде некако, ама далеку од одличен.

juvemkd

од juvemkd » 28.8.2010 16:39:42

Одличен превод, ако можеш, преведи уште некој филмски класик.