Poster for The Taking of Pelham 1 2 3 (2009).

Информации за филмот

Наслов The Taking of Pelham 1 2 3 (2009)
Вид Филм

Податоци за преводот

ID BIQK
Создадено 16.2.2010 16:03:24
Учесник accoprevod
Јазик Македонски
Слики во секунда N/A


User votes

No votes

User reports

Poor subtitle quality. 0
File is not a subtitle! 0
Wrong movie or episode entry. 0
Wrong language. 0
Wrong release. 0
Garbled text (strange characters, like rectangles and such). 0

Releases

The.Taking.of.Pelham.1.2.3-2009-R5-DEViSE
The.Taking.Of.Pelham.123.2009.R5.Xvid.{1337x}Noir

Subtitles preview

Име на фајлот
The.Taking.of.Pelham.123.R5.LiNE.XviD-DEViSE
Име
the_taking_of_pelham_123_r5_line_xvid-devise
Content preview
# Почеток Крај Metadata Lines
1 00:01:13.092 00:01:16.416
 1. <b>ГРАБНУВАЊЕТО НА
 2. ПЕЛАМ 123</b>
2 00:01:18.581 00:01:20.581
 1. КОНТРОЛНИОТ ЦЕНТАР НА
 2. МЕТРОТО - МИДТАУН
3 00:01:20.692 00:01:22.284
 1. Значи?
4 00:01:22.292 00:01:24.590
 1. Значи, си седам јас
 2. така и го гледам.
5 00:01:24.661 00:01:27.858
 1. Ми рече да одам во бестрага.
6 00:01:27.893 00:01:29.326
 1. Ти се верува ли?
7 00:01:29.429 00:01:31.829
 1. Знаеш што му реков, нели?
 2. -Не, што си му рекол?
8 00:01:34.870 00:01:37.430
 1. Срање... добро. -Така и си
 2. дека си му рекол. "Добро".
9 00:01:37.494 00:01:38.984
 1. Да, секако.
10 00:02:3.704 00:02:5.729
 1. <i>Контролен центар, овде
 2. Стилвел 1215.</i>
11 00:02:6.072 00:02:7.505
 1. Те слушам, Стилвел 1215.
12 00:02:7.609 00:02:9.907
 1. Навреме стигнав до станицата
 2. во 57-та улица,
13 00:02:9.977 00:02:11.740
 1. ама сеуште е црвено светлото.
14 00:02:13.977 00:02:15.444
 1. Би требало да биде зелено,
 2. Стилвел 1215.
15 00:02:15.545 00:02:17.604
 1. Кажи ми нешто што не знам.

Статистики

Number of downloads 180
Number of units 1K
Number of lines 2K
Number of lines per unit 1.68
Number of characters 46K
Number of characters per line 19.89

Нема коментари