Poster for The Taking of Pelham 1 2 3 (2009).

Информации за филмот

Наслов The Taking of Pelham 1 2 3 (2009)
Вид Филм

Податоци за преводот

ID T3cP
Создадено 09.12.2010 19:42:39
Учесник KOSTANCE
Јазик Македонски
Слики во секунда 23.976


User votes

No votes

User reports

Poor subtitle quality. 0
File is not a subtitle! 0
Wrong movie or episode entry. 0
Wrong language. 0
Wrong release. 0
Garbled text (strange characters, like rectangles and such). 0

Releases

The.Taking.of.Pelham.123.[2009].1080p.BluRay.x264-LTT

Subtitles preview

Име на фајлот
The Taking of Pelham 123 [2009] 1080p.BluRay.x264-LTT
Име
the taking of pelham 123 [2009] 1080p_bluray_x264-ltt
Content preview
# Почеток Крај Metadata Lines
1 00:01:16.126 00:01:19.450
 1. <b>ГРАБНУВАЊЕТО НА
 2. ПЕЛАМ 123</b>
2 00:01:21.849 00:01:23.849
 1. КОНТРОЛНИОТ ЦЕНТАР НА
 2. МЕТРОТО - МИДТАУН
3 00:01:24.050 00:01:25.642
 1. Значи?
4 00:01:25.718 00:01:28.016
 1. Значи, си седам јас
 2. така и го гледам.
5 00:01:28.188 00:01:31.385
 1. Ми рече да одам во бестрага.
6 00:01:31.558 00:01:32.991
 1. Ти се верува ли?
7 00:01:33.159 00:01:35.559
 1. Знаеш што му реков, нели?
 2. -Не, што си му рекол?
8 00:01:38.832 00:01:41.392
 1. Срање... добро. -Така и си
 2. дека си му рекол. "Добро".
9 00:01:41.568 00:01:43.058
 1. Да, секако.
10 00:02:8.895 00:02:10.920
 1. <i>Контролен центар, овде
 2. Стилвел 1215.</i>
11 00:02:11.364 00:02:12.797
 1. Те слушам, Стилвел 1215.
12 00:02:12.966 00:02:15.264
 1. Навреме стигнав до станицата
 2. во 57-та улица,
13 00:02:15.435 00:02:17.198
 1. ама сеуште е црвено светлото.
14 00:02:19.606 00:02:21.073
 1. Би требало да биде зелено,
 2. Стилвел 1215.
15 00:02:21.241 00:02:23.300
 1. Кажи ми нешто што не знам.

Статистики

Number of downloads 143
Number of units 1K
Number of lines 2K
Number of lines per unit 1.68
Number of characters 46K
Number of characters per line 19.89

Нема коментари