Announcement

Vote for which improvement to work on first!

Več: forum.

Unaudited

Subtitles were not yet audited by the editorial team. Caution is advised!
Poster for subtitles' movie Thor: The Dark World (2013).

Информации за филмот

Наслов Thor: The Dark World (2013)
Вид Филм

Податоци за преводот

ID 76g-
Создадено 28.11.2015 07:02:25
Учесник BorislavEvtimov
Јазик Македонски
Слики во секунда 23.976


User votes

No votes

User reports

Poor subtitle quality. 0
File is not a subtitle! 0
Wrong movie or episode entry. 0
Wrong language. 0
Wrong release. 0
Garbled text (strange characters, like rectangles and such). 0

Releases

Thor The Dark World WEBRip.XviD.TRUE.LiNE.AC3-RARBG

Subtitles preview

Име на фајлот
Thor The Dark World WEBRip.XviD.TRUE.LiNE.AC3-RARBG
Име
thor the dark world webrip_xvid_true_line_ac3-rarbg
Content preview
# Почеток Крај Metadata Lines
1 00:00:0.042 00:00:0.042
 1. 23.976
2 00:00:35.202 00:00:36.995
 1. Долго пред раѓањето
 2. на светлината
3 00:00:37.913 00:00:39.706
 1. настана темнина.
4 00:00:39.748 00:00:43.460
 1. И од темнината настанаа
 2. Мрачните насилници.
5 00:00:45.420 00:00:49.258
 1. Пред повеќе од 1000 години
 2. невидени мрачни вакови, Малекит,
6 00:00:49.466 00:00:51.635
 1. се обидел да ја
 2. трансформира нашата вселена
7 00:00:52.010 00:00:54.513
 1. повторно во бескрајна ноќ.
8 00:00:56.682 00:01:0.561
 1. Ова зло беше можно да се
 2. создаде од моќта на Етер.
9 00:01:1.728 00:01:4.648
 1. Античка бесконечна
 2. моќ на уништување.
10 00:01:8.861 00:01:11.613
 1. Малекит, нападот на Асгард.
11 00:01:19.830 00:01:23.500
 1. Благородната армија на Асгард
 2. предводени од татко ми, кралот Бор,
12 00:01:24.501 00:01:27.212
 1. воделе силна војна
 2. против овие суштества.
13 00:01:38.098 00:01:40.225
 1. Донеси ги проколнатите.
14 00:01:57.492 00:02:0.245
 1. Како девет светови се
 2. израмнија над него,
15 00:02:0.537 00:02:4.041
 1. Малекит конечно можеше
 2. да го ослободи Етер.

Статистики

Number of downloads 69
Number of units 884
Number of lines 1K
Number of lines per unit 1.6
Number of characters 30K
Number of characters per line 21.38

Нема коментари