Announcement

Vote for which improvement to work on first!

Več: forum.

Poster for subtitles' movie True Detective (2014) S02E03.

Episode information

Наслов True Detective (2014)
Вид ТВ Серии
Сезона 2
Епизода 3
Вид на епизода Обични
Episode title Maybe Tomorrow

Податоци за преводот

ID 1yQ9
Создадено 06.7.2015 18:39:25
Учесник juvemkd
Јазик Македонски
Слики во секунда N/A


User votes

No votes

User reports

Poor subtitle quality. 0
File is not a subtitle! 0
Wrong movie or episode entry. 0
Wrong language. 0
Wrong release. 0
Garbled text (strange characters, like rectangles and such). 0

Releases

True.Detective.S02E03.HDTV.x264-ASAP
True.Detective.S02E03.720p.HDTV.x264-0SEC
True.Detective.S02E03.HDTV.XviD-AFG
True.Detective.S02E03.HDTV.XviD-FUM
True.Detective.S02E03.HDTV.XviD-EVO
True.Detective.S02E03.480p.HDTV.x264-mSD
True.Detective.S02E03.720p.HDTV.HEVC.x265-RMTeam
True.Detective.S02E03.720p.HDTV.x264.ShAaNiG
True.Detective.S02E03.720p.HDTV.x264.AAC-ETRG

Subtitles preview

Име на фајлот
True.Detective.S02E03.HDTV.x264-ASAP
Име
true_detective_s02e03_hdtv_x264-asap
Content preview
# Почеток Крај Metadata Lines
1 00:01:25.797 00:01:29.522
 1. <b>ВИСТИНСКИ ДЕТЕКТИВ
 2. Сезона 2 Епизода 3</b>
2 00:01:45.811 00:01:48.011
 1. Некои велат љубовта
3 00:01:50.182 00:01:52.316
 1. е како река
4 00:01:54.553 00:01:58.522
 1. која нежно ги потопува
 2. гранчињата трска
5 00:02:1.410 00:02:4.016
 1. а некои велат љубовта
6 00:02:5.451 00:02:7.994
 1. е како жилет
7 00:02:9.952 00:02:14.538
 1. и од неа твојата
 2. душа крвари
8 00:02:14.540 00:02:17.925
 1. некои велат љубовта
9 00:02:17.960 00:02:22.963
 1. е глад
10 00:02:23.015 00:02:27.684
 1. бескрајна болна потреба...
11 00:02:27.720 00:02:34.141
 1. Имаш раце како татко ти.
 2. -Јас велам љубовта...
12 00:02:34.193 00:02:40.230
 1. е цвет...
 2. -Од татко ми се чувствував нервозен.
13 00:02:40.232 00:02:43.117
 1. Можеби веќе си бил нервозен.
14 00:02:44.403 00:02:46.870
 1. Можеби си немал храброст.
15 00:02:50.126 00:02:55.245
 1. Срцето...
 2. -Те гледам...

Статистики

Number of downloads 46
Number of units 483
Number of lines 800
Number of lines per unit 1.66
Number of characters 19K
Number of characters per line 24.47

Нема коментари