Announcement

Vote for which improvement to work on first!

Več: forum.

Poster for subtitles' movie True Detective (2014) S02E06.

Episode information

Наслов True Detective (2014)
Вид ТВ Серии
Сезона 2
Епизода 6
Вид на епизода Обични
Episode title Church in Ruins

Податоци за преводот

ID 0lk9
Создадено 27.7.2015 16:28:54
Учесник juvemkd
Јазик Македонски
Слики во секунда N/A


User votes

No votes

User reports

Poor subtitle quality. 0
File is not a subtitle! 0
Wrong movie or episode entry. 0
Wrong language. 0
Wrong release. 0
Garbled text (strange characters, like rectangles and such). 0

Releases

True.Detective.S02E06.HDTV.XviD-AFG
True.Detective.S02E06.HDTV.x264-KILLERS
True.Detective.S02E06.HDTV.XviD-FUM
True.Detective.S02E06.480p.HDTV.x264-mSD
True.Detective.S02E06.720p.HDTV.x264-ShAaNiG
True.Detective.S02E06.720p.HDTV.x264-0SEC

Subtitles preview

Име на фајлот
True.Detective.S02E06.HDTV.x264-KILLERS
Име
true_detective_s02e06_hdtv_x264-killers
Content preview
# Почеток Крај Metadata Lines
1 00:02:26.086 00:02:29.220
 1. ВИСТИНСКИ ДЕТЕКТИВ
 2. Сезона2 Епизода6
2 00:02:42.100 00:02:47.737
 1. Сакаш млеко? Шеќер?
 2. -Црно.
3 00:03:15.011 00:03:21.149
 1. Ми чукаш на врата за да зјапаш?
 2. -Пред многу години,
4 00:03:21.151 00:03:26.521
 1. ми даде име на човек на ливче хартија.
 2. -Ти дадов.
5 00:03:26.523 00:03:31.293
 1. Затоа што знаеше што ќе направам.
 2. -Знаев ја што би направил.
6 00:03:31.295 00:03:37.165
 1. Тебе не те знаев.
 2. -Што ти беше на тебе, тој човек?
7 00:03:37.167 00:03:42.437
 1. На мене? Никој.
 2. Некој глуп Мексиканец.
8 00:03:42.439 00:03:46.441
 1. Добив информација, и ја споделив.
9 00:03:46.443 00:03:52.080
 1. Затоа што не би било лошо да
 2. уцениш полицаец. -Нема зијан од тоа.
10 00:03:52.082 00:03:56.884
 1. Ама имам чувство за праведност.
 2. Знаеш.
11 00:03:56.886 00:03:59.987
 1. Затоа ова толку ме изненади.
12 00:04:2.526 00:04:6.861
 1. Тоа име на ливчето хартија,
 2. кој и да бил...
13 00:04:8.698 00:04:11.233
 1. не бил човекот кој ја повреди жена ми.
14 00:04:13.103 00:04:18.673
 1. Како?
 2. -Го фатиле типот, минатиот месец.
15 00:04:18.675 00:04:23.945
 1. ДНК.
 2. -Не знаев.

Статистики

Number of downloads 51
Number of units 424
Number of lines 676
Number of lines per unit 1.59
Number of characters 16K
Number of characters per line 24.94

Нема коментари