Announcement

Vote for which improvement to work on first!

Več: forum.

Unaudited

Subtitles were not yet audited by the editorial team. Caution is advised!
Poster for subtitles' movie True Detective (2014) S02E07.

Episode information

Наслов True Detective (2014)
Вид ТВ Серии
Сезона 2
Епизода 7
Вид на епизода Обични
Episode title Black Maps and Motel Rooms

Податоци за преводот

ID L249
Создадено 03.8.2015 17:55:20
Учесник juvemkd
Јазик Македонски
Слики во секунда N/A


User votes

No votes

User reports

Poor subtitle quality. 0
File is not a subtitle! 0
Wrong movie or episode entry. 0
Wrong language. 0
Wrong release. 0
Garbled text (strange characters, like rectangles and such). 0

Releases

True Detective S02E07 HDTV x264-BATV
HDTV.x264-BATV / HDTV.XviD-FUM / HDTV.x264.ShAaNiG / PROPER.HDTV.XviD-AFG / HDTV.x264-KILLERS
True.Detective.S02E07.HDTV.x264-BATV

Subtitles preview

Име на фајлот
True.Detective.S02E07.HDTV.x264-BATV
Име
true_detective_s02e07_hdtv_x264-batv
Content preview
# Почеток Крај Metadata Lines
1 00:01:27.204 00:01:31.667
 1. ВИСТИНСКИ ДЕТЕКТИВ
 2. Сезона 2 Епизода 7
2 00:02:28.098 00:02:32.603
 1. Се чувствувам за никаде.
 2. Главата ми е поебана.
3 00:02:34.188 00:02:38.775
 1. Сакаш еден џоинт?
 2. -Мамицата нивна ебена.
4 00:02:40.194 00:02:44.114
 1. Холовеј беше таму.
 2. Ебениот Гелдоф.
5 00:02:44.198 00:02:47.201
 1. Правобранителот се ракуваше со...
6 00:02:50.704 00:02:53.290
 1. Оној шупакон проба да ме задави.
7 00:02:59.963 00:03:2.982
 1. Ги стави рацете на погрешната...
8 00:03:7.721 00:03:10.807
 1. Целиот живот го чекав тоа.
9 00:03:14.728 00:03:17.314
 1. Мислам дека дури...
10 00:03:19.149 00:03:21.235
 1. самата барав.
11 00:03:23.153 00:03:25.405
 1. Целиот мој живот.
12 00:03:27.240 00:03:32.871
 1. И кога истрчав од шумата и ме најдоа...
 2. -Шумата?
13 00:03:33.246 00:03:35.082
 1. Што?
14 00:03:36.917 00:03:42.047
 1. Што?
 2. -Рече...
15 00:03:42.089 00:03:44.424
 1. Господе.

Статистики

Number of downloads 40
Number of units 494
Number of lines 836
Number of lines per unit 1.69
Number of characters 21K
Number of characters per line 25.51

Нема коментари