Announcement

Vote for which improvement to work on first!

Več: forum.

Unaudited

Subtitles were not yet audited by the editorial team. Caution is advised!
Poster for subtitles' movie Tyrant (2014) S02E05.

Episode information

Наслов Tyrant (2014)
Вид ТВ Серии
Сезона 2
Епизода 5
Вид на епизода Обични
Episode title A Viper in the Palace

Податоци за преводот

ID A0I9
Создадено 19.7.2015 11:12:10
Учесник Podvizhnik
Јазик Македонски
Слики во секунда N/A


User votes

No votes

User reports

Poor subtitle quality. 0
File is not a subtitle! 0
Wrong movie or episode entry. 0
Wrong language. 0
Wrong release. 0
Garbled text (strange characters, like rectangles and such). 0

Releases

Tyrant S02E05 HDTV x264-ASAP

Contributions

Учесник Role Share
Podvizhnik Transcriber 100.0%

Subtitles preview

Име на фајлот
Tyrant - S02E05, A Viper in the Palace MKD
Име
tyrant - s02e05, a viper in the palace mkd
Content preview
# Почеток Крај Metadata Lines
1 00:00:0.820 00:00:2.503
 1. <I> Во претходните епизоди на Тиранин... </ i>
2 00:00:2.537 00:00:4.753
 1. Те чекав во мандрата.
3 00:00:4.788 00:00:7.208
 1. Требаше да ми помогнеш
 2. да направиме јогурт.
4 00:00:7.785 00:00:9.410
 1. Му помагам на Калил.
5 00:00:10.118 00:00:10.996
 1. <I>Се оддалечуваше</i>
6 00:00:11.032 00:00:13.358
 1. во последно време од мајка си.
7 00:00:13.393 00:00:16.173
 1. - Мислам дека тоа е затоа што таа заминува.
 2. - Далија заминува?
8 00:00:16.208 00:00:17.010
 1. За Германија.
9 00:00:17.045 00:00:19.045
 1. Таа е прифатена
 2. во програма
10 00:00:19.079 00:00:20.934
 1. за да се донесе сончева енергија
 2. во нашето село.
11 00:00:20.969 00:00:22.969
 1. - Каде се документите?
 2. - Што не е во ред?
12 00:00:23.588 00:00:26.346
 1. Не, не! Самира!
13 00:00:30.586 00:00:31.984
 1. Абу Омар.
14 00:00:32.100 00:00:34.380
 1. - Требаше да знам дека си ти.
 2. - Го познаваш?
15 00:00:34.414 00:00:36.262
 1. Сакам да Ви помогнам
 2. да се ослободи Абудин

Статистики

Number of downloads 8
Number of units 625
Number of lines 905
Number of lines per unit 1.45
Number of characters 16K
Number of characters per line 18.43

Нема коментари