Announcement

Vote for which improvement to work on first!

Več: forum.

Unaudited

Subtitles were not yet audited by the editorial team. Caution is advised!
Poster for subtitles' movie Vikings (2013) S04E07.

Episode information

Наслов Vikings (2013)
Вид ТВ Серии
Сезона 4
Епизода 7
Вид на епизода Обични
Episode title N/A

Податоци за преводот

ID kfo_
Создадено 01.4.2016 18:21:14
Учесник micky007
Јазик Македонски
Слики во секунда N/A


User votes

No votes

User reports

Poor subtitle quality. 0
File is not a subtitle! 0
Wrong movie or episode entry. 0
Wrong language. 0
Wrong release. 0
Garbled text (strange characters, like rectangles and such). 0

Releases

HDTV x264-KILLERS
HDTV XviD-FUM
720p HDTV x264-KILLERS
480p.x264-mSD
Vikings.S04E07.HDTV.x264-KILLERS
Vikings.S04E07.720p.HDTV.x264-KILLERS

Subtitles preview

Име на фајлот
Vikings - 04x07.KILLERS_
Име
vikings - 04x07_killers_
Content preview
# Почеток Крај Metadata Lines
1 00:00:0.023 00:00:1.642
 1. Претходно во Викинзи...
2 00:00:1.643 00:00:4.123
 1. - Ќе ги водам со мене во Парис.
 2. - Мали се.
3 00:00:4.148 00:00:7.242
 1. Побезбедни се со мене отколку
 2. со тебе. Земи ми со тебе.
4 00:00:7.305 00:00:9.187
 1. Тоа е единствениот начин
 2. за да можам да ти го давам лекот.
5 00:00:9.428 00:00:12.179
 1. Не го трошете времето гледајќи назад.
 2. Не одиме во тој правец.
6 00:00:12.398 00:00:14.553
 1. Кој ќе ги води нашите војски кон Мерсија
7 00:00:14.578 00:00:19.157
 1. и ќе ја одведе законитата принцеза на
 2. тронот? Јас лично ќе ги водам...
8 00:00:20.238 00:00:23.796
 1. Дали си тоа ти Харбард? - Кој друг би
 2. можел да биде? - Зошто се врати назад?
9 00:00:25.448 00:00:27.907
 1. Новостите за нашето доаѓање
 2. наскоро ќе се прошират во Парис.
10 00:00:27.908 00:00:29.657
 1. - Каде одиш?
 2. - Со моите пријатели.
11 00:00:29.658 00:00:31.763
 1. - Што е со Рагнар? Тој е твој пријател.
 2. - Не е повеќе.
12 00:00:34.988 00:00:37.827
 1. Северњаците се вратија.
 2. Не се враќај кај брат ти.
13 00:00:37.828 00:00:39.466
 1. Нема да те издадам.
14 00:00:42.788 00:00:44.368
 1. Вујче!
15 00:00:47.269 00:01:10.669
 1. <u><b><i>Превод и обработка
 2. Мики007 (Алек)

Статистики

Number of downloads 35
Number of units 211
Number of lines 344
Number of lines per unit 1.63
Number of characters 7K
Number of characters per line 21.69

Нема коментари