Announcement

Vote for which improvement to work on first!

Več: forum.

Unaudited

Subtitles were not yet audited by the editorial team. Caution is advised!
Poster for subtitles' movie Warcraft (2016).

Информации за филмот

Наслов Warcraft (2016)
Вид Филм

Податоци за преводот

ID LdFA
Создадено 17.6.2016 19:21:38
Учесник Aleks33
Јазик Македонски
Слики во секунда 29.97 (NTSC)


User votes

No votes

User reports

Poor subtitle quality. 0
File is not a subtitle! 0
Wrong movie or episode entry. 0
Wrong language. 0
Wrong release. 0
Garbled text (strange characters, like rectangles and such). 0

Releases

Warcraft 2016 TC x264 AAC-ETRG
TC720P.X264.AAC.English.CHS.Mp4Ba / 720p.HDTC.999MB.ShAaNiG / 720p.HDTC.x264.AAC-ETRG
Warcraft 2016 TC720P X264 AAC English CHS Mp4Ba
Warcraft (2016) 720p HDTC - 999MB - ShAaNiG

Subtitles preview

Име на фајлот
Warcraft.2016.TC720P.X264.AAC.English.CHS.Mp4Ba
Име
warcraft_2016_tc720p_x264_aac_english_chs_mp4ba
Content preview
# Почеток Крај Metadata Lines
1 00:01:19.247 00:01:27.247
 1. Превод и обработка: Виктор Николов
2 00:02:9.837 00:02:12.275
 1. Имаше војна помеѓу Орките и луѓето.
3 00:02:12.409 00:02:14.053
 1. Од кога можам да се сетам.
4 00:02:18.750 00:02:20.210
 1. Но, имаше еднаш време,
5 00:02:20.210 00:02:22.824
 1. кога дури и не знаевме
 2. кои ни беа непријателите.
6 00:02:25.731 00:02:27.971
 1. Или што таа злобна
 2. зелена магија Фелот...
7 00:02:28.026 00:02:29.455
 1. ...ни направи на нас.
8 00:02:41.867 00:02:42.981
 1. Но, на почетокот.
9 00:02:43.081 00:02:44.439
 1. Како ние да зневме?
10 00:02:45.500 00:02:46.947
 1. Каков избор имавме?
11 00:02:49.228 00:02:50.801
 1. Нашиот свет умираше.
12 00:02:51.003 00:02:53.855
 1. И јас морав да му најдам
 2. на мојот клан нов дом.
13 00:03:2.603 00:03:3.751
 1. Дуротан.
14 00:03:4.618 00:03:6.718
 1. Можам да ги почувствувам твоите очи.
15 00:03:9.686 00:03:11.241
 1. Мислев дека спиеш.

Статистики

Number of downloads 229
Number of units 1K
Number of lines 1K
Number of lines per unit 1.34
Number of characters 31K
Number of characters per line 18.89

Нема коментари